Săndel Bălan și mama Andreei Bălan, față în față la nuntă. Tatăl cântăreței a făcut primele declarații despre eveniment

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/09/2019, 16:48
Săndel Bălan și mama Andreei Bălan, față în față la nuntă. Tatăl cântăreței a făcut primele declarații despre eveniment
Andrea Bălan și-a invitat tatăl la nunta cu George Burcea. Sursa foto: Instagram.com

Andreea Bălan și George Burcea și-au legat destinele în fața lui Dumnezeu pe 15 septembrie. Micuța Clara Maria, fetița cea mică a artistei a fost și ea botezată. Cântăreața nu a mai uitat de tatăl ei așa cum a făcut la cununia civilă și l-a invitat pe Săndel Bălan la cununia religioasă. 

Săndel Bălan a fost invitat la nunta fiicei sale Andreea Bălan

Andreea Bălan a îngropat securea trecutului și l-a invitat pe tatăl ei la nunta cu actorul George Burcea care a avut loc duminică, 15 septembrie. Săndel Bălan a venit însoțit de mama lui, bunica artistei. Mama și tatăl cântăreței au stat unul lângă celălalt la ceremonia religioasă de la Biserica Sfânta Treime Dudești din București.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cântăreața a fost așteptată la Biserică de Săndel Bălan, dar și de bunica acesteia. Tatăl artistei a venit cu un buchet de flori vizibil emoționat. Emoționată a fost și Andreea Bălan care a izbucnit în lacrimi când și-a văzut bunica.Mamaia mea, mamaia mea are 84 de ani și a trăit atât să vină la nunta mea”, a declarat artista.

„Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat tatăl Andreei Bălan, potrivit Click.

Săndel Bălan a venit cu un buchet de trandafiri albi
Săndel Bălan a venit la nunta fiicei sale alături de mama sa. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Bălan și-a acuzat tatăl că o bătea pe vremea Andre

Andreea Bălan a declarat că tatăl ei obișnuia să o mai altoiască în perioada în acre cânta în trupa Andre. Săndel Bălan a dezmințit aceste acuzații și a spus că o mai certa, dar nicidecum nu o bătea. „Ce să bat la ea, avea 48 de kilograme cu tot cu haine. O mai certam, da, când nu era ascultătoare”, a spus tatăl artistei.

Frumoasa cântăreață a dezvăluit și motivul pentru care tatăl ei nu a fost invitat la cununia civilă. Andreea Bălan a declarat că Săndel Bălan nu a fost prezent la starea civilă pentru că nu au fost prezenți nici părinții soțului ei George Burcea, ci a fost vorba de o cununie mai restrânsă.

„E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia”, a spus Andreea Bălan pentru revista VIVA!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×