Andreea Bălan, ce extravaganţă la nunta cu George Burcea. Mărturiile sunt bijuterii din aur

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 11:11
Andreea Bălan, ce extravaganţă la nunta cu George Burcea. Mărturiile sunt bijuterii din aur GALERIE FOTO
Andreea Bălan a ales bijuterii de aur drept mărturii. Sursa foto: Instagram Andreea Bălan

A sosit ziua cea mare pentru Andreea Bălan! Cântăreața se căsătorește religios astăzi cu alesul inimii ei, George Burcea, și tot azi are loc și botezul micuței Clara. Vedeta a făcut câteva alegeri pe care fanii le pot considera extravagante. Pe lângă cele trei rochii spectaculoase, vedeta surprinde și cu mărturiile: acestea sunt bijuterii din aur.

Andreea Bălan se mărită astăzi

Într-o postare de azi dimineață de pe Instagram, Andreea a prezentat fanilor alegerea făcută pentru mărturii: niște brățări din aur cu aripioare de înger. Evenimentul de azi este sub sloganul „Înger păzitor”, iar mulți cred că Andreea Bălan pregătește, de fapt, lansarea noului său hit muzical.

„Am aici mărturiile pe care invitaţii le vor primi, sunt aceste brăţări cu ariprioare de aur, de înger, în stilul nunţii noastre. Nuntă şi botez în paradais, cu mărturii din aur, să le stăpâniţi sănătoşi, dragii noştri invitaţi, să le purtaţi cu drag, cu plăcere, să vă aducă noroc şi iubire”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Andreea Bălan mărturii
Andreea Bălan le-a prezentat fanilor mărturiile de la nunta care are loc azi. Sursa foto: Instagram Andreea Bălan

Vedeta va purta trei rochii de mireasă

Nunta va fi cu totul inedită. Invitații vor fi osteniți cu două torturi, iar din meniul pregătit de firma de catering cu care lucrează Andreea Bălan fac parte tortilla în crustă de susan roșu cu piept de pui, trufe de pădure, roast beef cu mousse de hrean pe crutoane crocante, mascarpone și jeleu de mango pe biscuiți sau tartar de somon cu brânză Ricotta.

„Trei rochii de mireasă e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă. A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie”,a declarat Andreea Bălan în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×