Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase din Europa. FOTO

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 08:41
Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase din Europa. FOTO GALERIE FOTO
Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase din Europa

Târgul de Crăciun de la Cluj Napoca 2018 a fost nominalizat printre cele mai frumoase târguri din Europa, fiind inclus în top 20 de pe continent.

Concursul este organizat de un site care promovează turismul şi cultura şi Târgul de Crăciun de la Cluj se luptă cu oraşe orecum Viena, Praga sau Koln. Cel mai frumos Târg de Crăciun al anului 2018 va fi ales pe 10 decembrie, când se va încheia votul.

Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca, printre cele mai frumoase din Europa

Pe pagina oficială a Târgului de Crăciun de la Cluj Napoca se regăsesc detalii cu privire la activităţile la care vizitatorii târgului pot lua parte, precum şi la bucatele pe care le pot degusta: „Dragilor și dragelor, oameni faini de pretutindeni, anul acesta ne reunim sub cupola cuvântului „împreună”. Astfel, vom explora ideea de centenar din perspectiva unirii oamenilor în ansamblul diversității culturale pe care Clujul o găzduiește.”

Bradul de la Târgul de Crăciun din Cluj Napoca
Bradul de la Târgul de Crăciun din Cluj Napoca

„Printre noutățile târgului de anul acesta se numără: căsuțe noi cu cadouri și bunătăți, un program antrenant presărat cu activități multiculturale, o săptămână dedicată vizionării filmelor, un radio al Târgului de Crăciun, o săptămână culinară cu activități specifice și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcurs.

Începând cu anul acesta, pentru fiecare săptămână din cele cinci în care Târgul de Crăciun va fi deschis, am stabilit câte o tematică dedicată.”

Bunătăţile
Bunătăţile „ca la mama acasă”, care pot fi achiziţionate de la Târgu de Crăciun din Cluj Napoca 2018

„Astfel, în prima săptămână, ne vor încânta diverse activități muzicale, în ce-a de-a doua, îl vom aștepta, alături de copilași, pe Moș Nicolae, în cea de-a treia, vom vorbi despre zona culinară, în cea de-a patra, vom pregăti cadouri pentru cei dragi, iar în ultima săptămână, ne vom juca și ne vom uita împreună la filme”, se arată pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun.

Imagine de la Casa lui Moş Crăciun
Imagine de la Casa lui Moş Crăciun
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×