Tania Budi a împlinit 51 de ani! Cum arată acum vedeta. FOTO

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/02/2019, 21:21
Tania Budi a împlinit 51 de ani! Cum arată acum vedeta. FOTO GALERIE FOTO
Tania Budi a împlinit 51 de ani!

Tania Budi a împlinit pe 6 februarie vârsta de 51 de ani. Nu își arată, însă, anii din buletin, astfel încât mulți ar putea crede că deține elixirul tinereții, pentru că parcă arată așa dintotdeauna. Actriță, prezentatoare sau femei de afaceri, Tania Budi este întrebată adesea cum reușește să se mențină atât de tânără, ce face pentru a avea un corp superb, tonifiat și o piele atât de sănătoasă, neridată, strălucitoare.

Spre norocul tuturor și ghinionul cârcotașilor, invidioșilor, Tania Budi are un secret banal în aparență.  În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit că totul stă în puterea noastră de a face lucruri și, mai ales, în felul în care te simți.

Tania Budi a împlinit 51 de ani, însă înfățișarea ei a rămas neschimbată

„Este cum te setezi să te simți. Să-ți impui să te bucuri de viață, de ceea ce ești, să urmezi un stil de viață sănătos, echilibrat, să gândești pozitiv, să vezi partea plină a paharului. Nu este doar teorie, este realitate. Totul pornește din interior”, a declarat frumoasa actriță care „știe” să se transforme, oricând situația o impune, în femeie de afaceri.

Tania Budi a împlinit 51 de ani! Cum arată acum vedeta. FOTO
Tania Budi pare că deține elixirul tinereții

Tania Budi, pe lângă gândirea pozitivă care o ține tânără, mai admite și că, în ceea ce privește programul alimentar, porțiile mici sunt cele care mențin echilibrul, în „traducere” liberă greutatea corporală. „M-am obișnuit să mănânc mult mai puțin decât înainte. Porția la jumătate. Mănânc în continuare orice, oricând, dar mănânc puțin și mai des. Și nu mă mai îngraș, pur și simplu!”, spune mereu tânăra vedetă.

Tania Budi a împlinit 51 de ani! Cum arată acum vedeta. FOTO
Tania Budi este una dintre cele mai frumoase vedete TV din România

Mai mult, recunoaște că nici ei nu i-a fost simplu cu un astfel de „tratament”, ba chiar, până a reușit să își pună ordine în gânduri și fapte, a dus o luptă grea: „M-am obișnuit destul de greu, adică la început nu a fost simplu, când aș fi vrut să mai mănânc și trebuia să mă opresc. S-a obișnuit stomacul cu o cantitatea mult mai mică și acum e floare la ureche”. Pentru cine nu știe, Tania Budi debuta în cariera de fotomodel în 1985, în plină „Epocă de Aur”! Avea 17 ani și de atunci au trecut „numai” 34 de… „sezoane”!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×