Tânăr mort pe scaunul de frizerie, mesaj premonitoriu pe Facebook. Ce a scris Alex Crăcui

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 13:24
Tânăr mort pe scaunul de frizerie, mesaj premonitoriu pe Facebook. Ce a scris Alex Crăcui GALERIE FOTO
Tânărul mort pe scaunul de frizerie a scris un mesaj premonitoriu pe Facebook

Moartea tânărului care și-a găsit sfârșitul pe scaunul de frizerie a șocat întreaga țară. Medicii au stabilit că Alex Crăcui a murit, la doar 35 de ani, în urma unui infarct miocardic. Bărbatul era consultant în domeniul vânzărilor auto și parcă și-a prevestit moartea, iar drept dovadă stă mesajul postat de acesta pe Facebook, cu o zi înainte de tragedie.

„Cât timp viețuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri”, este mesajul scris de Alex, cu o zi înainte de a trece în neființă. Bărbatul abia ieșise de la serviciu când s-a întâmplat neprevăzutul.

Tânăr mort pe scaunul de frizerie a postat un mesaj premonitoriu pe Facebook

A mers să se tundă, s-a așezat, a apucat să spună că îi este rău, însă nu s-a mai putut face nimic. „Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat.

Tânăr mort pe scaunul de frizerie, mesaj premonitoriu pe Facebook. Ce a scris Alex Crăcui
Alex Crăcui a murit în urma unui infarct miocardic

Medicii chemați la fața locului s-au străduit timp de o oră să îl resusciteze, dar eforturile lor au fost în zadar. ”Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a povestit medicul Maria Boncea.

”Cât timp viețuim, oamenii ne oferă mărăcini, când murim ne oferă trandafiri”

Alex Crăcui era căsătorit și avea o fetiță de nouă ani, iar, potrivit apropiaților, acesta făcea sport în timpul liber. „E greu să vorbeşti despre Alex la trecut şi e greu ca în câteva cuvinte să faci un rezumat al unor arii intregi de activitate. Este unul dintre tinerii din ce în ce mai rari din generaţia lui, care era conştient de faptul că trebuie să muncească şi să muncească bine”, a menționat șeful lui Alex, Traian Luca.

Tânăr mort pe scaunul de frizerie, mesaj premonitoriu pe Facebook. Ce a scris Alex Crăcui
Medicii chemați la fața locului s-au străduit timp de o oră să îl resusciteze, dar eforturile lor au fost în zadar

„Un om deosebit, un coleg extraordinar, dar în primul rând un prieten foarte bun. O viaţă dusă la extrem în privinţa organizării, cu sportul, cu traiul de zi cu zi. Nu am cuvinte. Un băiat foarte vesel, un băiat dezgheţat. Avea un stil de viaţă foarte sănătos, în primul rând şi sport şi făcea de 11 ani”, a declarat colegul lui Alex, Răzvan Savu. „S-a dus la un prieten de-al nostru, la un salon de frizerie, s-a aşezat pe scaun, a şi zis că se simte rău şi în câteva minute n-a mai mişca”, a mai spus colegul lui.

Trupul neînsuflețit al tânărului va fi depus astăzi la capelă. Cu o mare durere în suflet, soția lui, Valentina Crăcui, îi anunță pe toți cei care l-au cunoscut și își doresc să îi aducă un ultim omagiu, că o pot face începând de azi, după ora 12:00, la Casa Funerară Eden, din Târgul Jiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×