Sute de mii de mașini Mercedes, rechemate în service! Sunt adevărate pericole în trafic

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/01/2020, 17:28
Sute de mii de mașini Mercedes, rechemate în service! Sunt adevărate pericole în trafic
Sute de mii de mașini Mercedes, rechemate în service. Sursa foto: autoklass.ro

Rechemare șocantă în service a sute de mii de autoturisme Mercedes! Acestea sunt adevărate pericole în trafic, după ce inginerii au descoperit o eroare foarte gravă, care poate pune în pericol viața conducătorilor auto aflați în trafic.

Sute de mii de mașini Mercedes, rechemate în service

Producătorul auto german Daimler a anunțat sâmbătă că recheamă 744.000 de modele Mercedez-Benz din Statele Unite întrucât trapa de sticlă de pe acoperiș s-ar putea detașa, reprezentând un pericol.

Multe dintre aceste autovehicule circulă deja pe drumurile publice de ani de zile, deoarece vehiculele vizate fac parte din modele realizate între anii 2001 și 2011, transmite Reuters, potrivit Mediafax!

20 de modele Mercedes au probleme la trapă

Rechemarea masivă acoperă peste 20 de modele din liniile C-Class, CLK-Class, CLS-Class și E-Class. Producătorul auto precizează că legătura dintre trapa de sticlă și cadrul camerei culisantă nu îndeplinește specificațiile și ar putea conduce la detașarea trapei.

Proprietarii care au plătit deja pentru remedierea problemei vor putea cere rambursarea banilor din partea Daimler, potrivit unui comunicat oferit de constructorul auto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×