Surse: Încă trei cazuri de coronavirus în București

Surse: Încă trei cazuri de coronavirus în București
Încă trei cazuri de coronavirus în București

Încă trei cazuri de coronavirus ar fi apărut în Bucureşti. Echipajele medicale ar fi transportat, luni noapte, la orele 01:00, de la Spitalul Sf. Ioan, Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” şi Spitalul de Urgenţă Ilfov noi cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Încă trei persoane au fost infectate cu coronavirus în Capitală

Au fost depistate noi cazuri de persoane infectate cu COVID-19 în Bucureşti, scrie libertatea.ro , care citează surse din cadrul Ambulanței București. Cele trei persoane infectate cu coronavirus au fost transportate de către trei ambulanţe cu medici îmbrăcaţi în echipamentele speciale de protecţie la spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş. Echipajele medicale au plecat de la staţia centrală a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Un caz a fost confirmat la Spitalul de Urgență Sf. Ioan, un caz a fost confirmat la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, iar al 3 lea caz la Spitalul Gerota, acolo unde luni a fost confirmat cu coronavirus un bărbat de 60 de ani și care se afla internat de 5 zile”, au declarat surse din cadrul Ambulanței București.

Student preluat de pe aeroprtul Henri Coandă. Acesta prezenta simptomele infecţiei cu coronavirus

De asemenea, un alt echipaj de ambulanţă echipat cu echipamentul special a plecat pentru a prelua un student care prezenta simptome de infecţie cu coronavirus de pe aeroportul Henri Coandă.

Pacientul luat de la Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” a fost deja confirmat de autorităţi ca fiind purtător de coronavirus. Pe de altă parte, Italia a intrat în carantină, după cum a anunţat premierul Giuseppe Conte.

Nu există timp, contagiunea este în creștere. Vom adopta reguli și mai stricte. Obiceiurile zilnice trebuie să se schimbe pentru binele Italiei: STAI ACASĂ.

Nu va mai exista o zonă roșie – va exista Italia ca zonă protejată. Călătoria în întreaga peninsulă va fi evitată dacă nu există motive dovedite pentru locul de muncă, cazuri de necesitate și motive de sănătate.

Adăugăm interdicția adunărilor în aer liber. Înțelegem nevoia de socializare, dar nu ne mai putem permite aceste episoade de socializare care pot adânci epidemia”, a declarat Conte într-o conferință fulger la palatul Chigi.

În Italia, numărul pacienţilor infectaţi cu coronavirus a ajuns la 9.172 de persoane, în timp ce numărul morţilor cauzate de COVID-19 a urcat pînă la 463.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×