Superstiții: Liniile din palma mâinii pot determina durata vieții

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/04/2020, 20:27
Superstiții: Liniile din palma mâinii pot determina durata vieții
Există o serie de superstiții despre liniile din palmă, iar mulți cred în ele. Sursa foto: realitatea.net

Există o serie de superstiții legate de liniile din palma mâinii, iar cei care cred în predestinare pornind de la vorba „Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus” sunt ferm convinși că pot afla, analizând aceste linii, inclusiv câți ani vor trăi.

Superstiții despre liniile din palma mâinii și cele de la încheietură

Liniile care separă palma de restul brațului (cele aflate la încheietura mâinii care se continuă în palmă) se numesc liniile Rascette, iar potrivit ezoteriștilor acestea conțin o serie de date fundamentale despre viitorul nostru.

Se spune că aceste linii ne spun ce fel de destin ne-a hărăzit Dumnezeu, ce probleme de sănătate am putea întâmpina, cum va arăta viața noastră amoroasă până la cât timp vom trăi.

Linia a patra au o geniile

Se pare că, potrivit acestor credințe bizare, numărul liniilor de la încheietura mâinii pot indica anii de viață pe care îi are fiecare.

Se spune că oamenii longevivi au mai multe linii. Persoanele care trăiesc mult au, așadar, mai multe linii la nivelul încheieturilor și în palmă, acestea fiind neîntrerupte.

Prima linie de la încheietură cuprinde traiectoria noastră între 23 și 28 de ani, cea de-a doua între 46 și 56 de ani, cea de-a treia între 69 și 84 de ani, iar a patra de la 84 de ani în sus, potrivit realitatea.net.

Liniile acestea se întâlnesc foarte rar, iar la majoritatea oamenilor converg două, maximum trei dintre ele.

Există și interpretări pentru fiecare din aceste linii de la încheietură. Prima linie, dacă este adânc și dreaptă, adică fără întreruperi, indică o condiție fizică bună și multă sănătate.

Cea de-a doua se mai numește și linia belșugului. Cu cât este mai lungă și mai puțin întreruptă, cu atât acea persoană va avea parte de mai multe avuții.

A treia linie este linia faimei, a succesului, a renumelui personal, iar a patra adaugă alte câteva calități în plus celor de la linia a treia, iar aici poate fi vorba chiar despre genii (numele acestora rămâne în istorie).

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×