Ce destin te așteaptă, în funcție de anul nașterii. Cei care au cifra 7 în datele personale sunt protejați de Divinitate

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 12:51
Ce destin te așteaptă, în funcție de anul nașterii. Cei care au cifra 7 în datele personale sunt protejați de Divinitate
În anul nașterii sunt ascunse secretele destinului nostru. Sursa foto: pixabay.com

Află ce destin te așteaptă, în funcție de anul nașterii. Îți oferim câteva din tainele numerologiei: ce spun cifrele din data nașterii tale, la ce ar trebui să te aștepți și care sunt punctele tale slabe și cele forte, în rândurile de mai jos.

Destinul tău în funcție de anul nașterii: Cifra 7, cifra Divinității

Tot ce trebuie să faci este să aduni toate cifrele care compun anul nașterii până ajungi la un singur rezultat. De exemplu, dacă te-ai născut în anul 1980, vei aduna 1 cu 9 cu 8, de unde rezultă 18. Se mai adună încă o dată cele două cifre, deci cifra destinului tău este 9 în acest caz. Iată mai jos și interpretările!

Cifra destinului 1: Ești un lider autentic. Ești născut să gestionezi situații de criză și vii mereu cu ceva inovativ. Ai succes în aproape orice domeniu, iar viitorul tău arată bine din punct de vedere profesional. Faci bani și din piatră seacă.

Oamenii cu cifra 9 în destin sunt cei care rezolvă cele mai grele probleme, denumiți pompierii de serviciu

Cifra destinului 2: În numerologie, 2 este cifra senzualității, a iubirii carnale. Asta înseamnă că îți vei găsi cu greu iubirea adevărată în viață, însă vei avea parte de cele mai pasionale aventuri.

Cifra 3: Este cifra familiei, a căminului, a dependenței de glie. O să ai o familie numeroasă și vei face tot posibilul să nu îi lipsească nimic.

Cifra 4: Denumită și cifra morții în numerologie, aceasta este, de fapt, cifra marilor provocări. Nu trebuie să te sperii, ci să te aștepți ca în viață să treci printr-un adevărat montagne-russe.

Cifra destinului 5: Aici lucrurile sunt și mai imprevizibile față de cei care au cifra 4 în destin. În sensul că, e posibil să pierzi tot ce ai obținut cu greu într-o clipă dacă nu ești atent. Naivitatea te poate lăsa fără succes, așa că ai grijă în cine îți pui încrederea în viață. Nu tot ce zboară se mănâncă, nu uita!

Cifra 6: Este cifra iubirii pure, a sentimentelor adevărate. Ești un romantic incurabil și ai parte de un noroc în dragoste rarisim. Totul se învârte în jurul iubirii în destinul tău.

Cifra 7: Denumită și cifra divinității, este cea mai bună pe care o puteai avea ca marcatoare a destinului. Cei care au această cifră în anul nașterii se află sub protecție divină orice s-ar întâmpla.

Cifra 8: cifra infinitului. Preocupările tale în viață nu sunt materiale, ci spirituale. Ești aplecat spre latura ocultă a vieții, spre esoterism, spre studiu, spre meditație. Poți fi un adevărat guru spiritual pentru cei din jur.

Cifra 9: cifra sfârșiturilor  de cicluri. Ești o persoană puternică de care au nevoie cei din jur atunci când vor să tranșeze o situație și nu au curajul. Ești pompierul de serviciu, cum s-ar zice.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×