Super Lună Plină pe 7 mai: ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot restul anului

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/05/2020, 10:36
Super Lună Plină pe 7 mai: ce trebuie să faci ca să îți meargă bine tot restul anului
Ce e bine să faci pe timp de Super Lună Plină. Sursa foto: pixabay.com

Va fi Super Lună Plină pe 7 mai, un eveniment spectaculos de care ar trebui să profităm cu toții. Se spune că atunci când e Lună Plină, este bine să ne punem anumite dorințe, iar în ziua respectivă și în cea de după producerea fenomenului astronomic să facem anumite lucruri pentru starea noastră de bine.

Super Lună Plină pe 7 mai: ce e bine să faci

Dorințele care țin de sănătate, de relațiile interumane, dar și de carieră, puse la lumina lunii pline se împlinesc, spune legenda, în următoarele zile.

Așadar, dacă vezi luna plină pe 7 mai, pune-ți o dorință care să aibă legătură cu dimensiunea ta interioară, o dorință prin care să obții acel impuls, acea motivație pentru a continua să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Cei care se împacă pe timp de Lună Plină vor rămâne toată viața împreună

Cei care cer bani ori să câștige la loto ar trebui să renunțe la astfel de dorințe, căci singurele care se împlinesc la Lună Plină sunt cele care au legătură cu partea spirituală a vieții, deci nu cu cea materială.

Este foarte bine ca tot în ziua acestui fenomen astronomic să îți faci planuri, să treci pe o hârtie toate lucrurile care îți lipsesc și ce anume ai vrea să se schimbe la viața ta.

Dacă te organizezi și treci pe o foaie lucrurile cele mai interesante, vei conștientiza altfel problemele și vei avea inspirația necesară de la Lună pentru a da de cap necazurilor.

Tot pe 7 mai este bine să îi ajuți pe cei din jur, să nu le ignori problemele. Luna Plină ne cheamă la înțelegere cu semenii noștri, la o acceptare mai largă a diferențelor. Se spune că persoanele care se împacă la ceasul Lunii Pline vor rămâne toată viața împreună, iar cele care se despart, nu mai au nicio șansă la fericirea în doi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×