Supărați că au luat note mici, doi elevi din Giurgiu au dat foc la cataloage! Totul s-a întâmplat în toiul nopții

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 16:27
Supărați că au luat note mici, doi elevi din Giurgiu au dat foc la cataloage! Totul s-a întâmplat în toiul nopții GALERIE FOTO
Cataloagele au fost arse pe un teren de lângă școală. Sursa foto - hepta.ro

Supărați că au luat note mici, doi elevi din județul Giurgiu au dat foc la cataloage! Vorbim despre un minor de 12 ani și un altul de 16 ani, domiciliați în comuna Ogrezeni.

Supărați că au luat note mici, doi elevi din Giurgiu au dat foc la cataloage!

Cei doi copii sunt acum cercetaţi pentru furt calificat după ce au pătruns pe timpul nopţii în incinta şcolii unde învăţau. Au venit cu lecția învățată de data aceasta, așa că au sustras mai multe cataloage şcolare.

N-au ezitat o clipă și le-au dat foc. N-au făcut-o în școală, ci pe un teren aflat la mică distanță de unitatea de învățământ.

Totul s-a întâmplat în toiul nopții

„Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Mihăileşti au fost sesizaţi de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei şcoli din comuna Ogrezeni.

Aceștia au sustras mai multe cataloage şcolare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările şi au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta şcolii prin forţarea unei ferestre.

După care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunităţii şcolare au sustras patru cataloage şi patru condici de prezenţă a cadrelor didactice”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Giurgiu.

Nu a durat mult pâncă când oamenii legii au descoperit autorii. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi minori, din comună, elevi chiar la acea şcoală.

Cei doi au motivat organelor de cercetare că au luat cataloagele şi condicile pentru că „aveau note mici”, după care le-ar fi dat foc pe un teren din localitate.

Nu s-a terminat prea bine pentru aceștia. Elevii sunt acum cercetaţi pentru furt calificat, iar dosarul va fi prezentat unităţii de parchet, urmând a fi dispuse măsurile legale faţă de aceştia

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×