Republicanii și democrații din SUA au căzut de acord asupra unui plan amplu de salvarea a economiei în contextul crizei de coronavirus. Valoarea acestuia este de 2 triliarde de dolari. Este cea mai mare sumă pe care congresul SUA o aruncă în joc pentru salvarea economiei.
SUA, plan de salvare de 2 trilioane de dolari!
Indicii bursieri din Asia au consemnat o creștere urișă, după ce liderii de la Washington au căzut de acord asupra unui pachet în valoare de 2 triliarde de dolari care să atenueze impactul crizei de coronavirus asupra economiei, anunță Financial Times, citat de Mediafax.
Indicii de pe Wall Street au înregistrat cea mai bună evoluție din ultimii 10 ani, iar piețele din Asia au urmat această evoluție.
Bursele din întreaga lume au înregistrat creşteri în urma deciziei congresului american!
Indicele Topix al Bursei din Japonia a crescut miercuri cu 5,8 procente, în timp ce Kopsi, indicele bursei nord-coreene a crescut cu 4%.
CSI 300, indicele bursier din China a înregistrat un plus de 2,2% în timp ce Hang Seng, indicele pieței de capital din Hong Kong, crescut cu 2,3%.
- Cum arăta Corina Caragea la primul jurnal din carieră la Pro TV. Au trecut 17 ani de atunci
- Cum a ajuns Mircea Bravo un vlogger de succes. E surprinzător ce studii are
- Oana Roman se apără după ce a fost acuzată că a cerut produse gratis de la Cristina Bâtlan: „Îmi permit să-i cer ce vreau eu”
- De ce a lipsit Mario Fresh la festivitatea de absolvire a Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis artistul
- 301 rotiri gratuite la 20 Dazzling Hot, fără depunere pe Superbet
La închiderea ședinței de tranzacționare indicele pieței de capital din Australia a înregistrat o creștere de 5,5%, înainte ca liderii politici din Statele Unite ale Americii să ajungă la o înțelegere.
Investitorii de pe piața de capital își pun mari speranțe în intervențiile fără precedent anunțate de guvernanți, pe întreg globul.
Pieţele, la maximumul ultimilor 10 ani!
Senatorii republicani și democrați au anunțat marți seara că au căzut de acord asupra celui mai amplu plan de salvare din istoria Statelor Unite ale Americii. Imediat după anunțarea înțelegerii, indicele S&P500 a consemnat o creștere de 9,4%, cea mai mare din 2008 încoace.
Robert Carnell, analist șef în cadrul ING pentru zona Asia-Pacific a declarat că evoluția din această săptămână poate fi „înșelătoare”, în condiţiile în care toate pieţele la nivel global se confruntă cu mari dificultăţi.