Știa că va fi rău? Leonard Miron și-a serbat ziua cu două luni înainte să împlinească 50 de ani. Toți prietenii au venit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2019, 14:33
Știa că va fi rău? Leonard Miron și-a serbat ziua cu două luni înainte să împlinească 50 de ani. Toți prietenii au venit GALERIE FOTO
Cunoscutul prezentator TV și-a sărbătorit ziua de naștere mai devreme

Decizie suprinzătoare luată de Leonard Miron. Cunoscutul prezentator TV și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, printr-o petrecere de pomină la care au luat parte toți ce dragi. Hotărârea sa naște semne de întrebare, în condițiile în care Leo a anunțat recent că urmează un tratament pentru boala de care suferă.

A intuit Leonard Miron că nu se va simți bine?

De ziua lui, fostul prezentator TV care aducea în casele românilor atmosfera și emoțiile concursului internațional Eurovision, a  organizat o petrecere de pomină în Capitală. Mare împătimit al chefurilor, Leonard Miron a ținut să-și serbeze cei 50 de ani de viață cu două luni mai devreme.

Leonard Miron nu a zăbovit prea mult timp în România. Imediat după petrecere, acesta a părăsit Bucureștiul, împreună cu iubitul său. Miguel a căpătat recent titlul de duce, în urma decesului mătușii sale.

Leoanrd Miron suferă de cancer pancreatic
Leoanrd Miron suferă de cancer pancreatic

Leonard Miron și-a serbat cei 50 de ani mai devreme

Decesul mătuşii sale s-a petrecut anul trecut şi atunci iubitul meu a căpătat titlul nobil. Da, acum sunt iubitul unui duce. Dar nu vă imaginați că cine știe ce avere a moștenit, însă titlul ăsta îi oferă şi atribuţiuni, astfel că el va sta mai mult în Spania, să se ocupe de acte de caritate” , povestea Leonard Miron în urmă cu ceva timp.

„Eu am fost mai entuziasmat de acest titlu decât el. A existat acum 14 ani o cerere în căsătorie din partea lui, însă eu, din motive de cetățenie și viză, am refuzat, iar apoi, când le-am aranjat pe toate, i-am zis: „hai!”, însă mi-a zis atunci, ceea ce-mi zice și acum, în continuare, că m-a cerut o dată, a doua oară nu o mai face” , a mai spus cunoscutul prezentator TV.

Urmează un tratament revoluționar la Londra

Recent, Leonard Miron a declarat că urmează un tratament revoluționar împotriva cancerului pancreatic, boala cu care a fost diagnosticat anul trecut. „Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat” .

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×