Stelian Ion, răspuns uimitor la urarea de Crăciun a lui Eugen Nicolicea: „V-aţi dat demisia?”.

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 19:30
Stelian Ion, răspuns uimitor la urarea de Crăciun a lui Eugen Nicolicea: „V-aţi dat demisia?”.
Stelian Ion, răspun halucinant la mesajul de Crăciun al lui Eugen Nicolicea!

Deputatul Stelian Ion, de la Uniunea Salvați România, a avut un răspuns uimitor la urarea de Crăciun din partea colegului de comisie, Eugen Nicolicea. Acesta i-a spus: „V-aţi dat demisia?”. Deputatul de la Uniunea Salvați România a scris apoi: ”Hai să nu fim ipocriți! Măcar de sărbători”. 

Stelian Ion, răspuns uimitor la mesajul lui Eugen Nicolicea de Crăciun!

Social democratul Eugen Nicolicea i-a trimis un mesaj de sărbători lui Stelian Ion în care îi ura un Crăciun fericit, încă deputatul USR a răspuns urării într-un mod deosebit, întrebându-l dacaă a demisionat.

Mesaje Stelian Ion și Eugen Nicolicea
Mesaje Stelian Ion și Eugen Nicolicea

USR, calcul pentru iluminatul festiv!

Risipa de bani pentru iluminatul festiv a fost declarat de calcului de la USR. “În 2018, autorităţile locale au cheltuit cheltuit 50 de milioane de lei, echivalentul a 11 milioane de euro, pe iluminatul festiv şi focurile de artificii de Revelion. Sunt mai mulţi bani decât anul trecut (când s-au cheltuit 34 de miliaone de lei), dar tot lipsesc sume care nu s-au realizat prin SICAP, spre exemplu o achiziţie pentru luminiţe, a Primăriei Capitalei, în valoare de 6 milioane lei, făcută pe siteul propriu.

Gândiţi-vă ce s-ar putea face cu aceste sume de bani pentru multe din şcolile şi spitalele noastre, în condiţiile în care multora le lipsesc şi în 2018 dotări de bază. Cu ajutorul Google Maps am creat o hartă cu localităţile unde s-au hotărât aceste achiziţii directe pentru iluminat festiv şi artificii de Revelion, toate fără licitaţie”, au declarat cei de la URS într-o postare.

Lider USR, avertisment de Crăciun!

„Dragi prieteni, e Ajunul Crăciunului. E seara în care fiecare ne căutăm și ne găsim bucuria, încrederea și energia pentru anul ce vine. E seara în care „binele”, mai mult sau mai puțin, din fiecare dintre noi iese la iveală și ne așează un pic de zâmbet pe chip. Ne așteptă zile, săptămâni și luni foarte grele într-o luptă pentru o Românie normală și decentă pe care fără implicare asumată, riscăm să o pierdem. Sărbători fericite, inspirație și energie. Voie bună!”, a fost mesajul liderului USR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×