Ștefan Mandachi, propunere pentru cei doi cetățeni din Sri Lanka, brutari în Ditrău! Vrea să-i angajeze la restaurantul lui

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/02/2020, 11:22
Ștefan Mandachi, propunere pentru cei doi cetățeni din Sri Lanka, brutari în Ditrău! Vrea să-i angajeze la restaurantul lui GALERIE FOTO
Ștefan Mandachi este nemulțumit de felul în care a fost gestionat cazul din Ditrău. Sursa foto - facebook

Antreprenorul Ștefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit pe banii lui primul metru din Autostrada Moldovei, a venit acum cu o propunere pentru cei doi cetățeni din Sri Lanka, brutari în Ditrău!

Ștefan Mandachi, propunere pentru cei doi cetățeni din Sri Lanka, brutari în Ditrău!

Inițiatorul mișcării #șîeu nu a ezitat şi a transmis că dorește să îi angajeze, ca brutari, pe cei doi cetățeni, aflați în centrul unui scandalul rasist în comuna Ditrău din județul Harghita.

„Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienții sau să provoc răscoale.

Vrea să-i angajeze la restaurantul lui

Ei să pună degetul pe hartă, avem locații în toată țara, îi pun șef de producție la panificație și postez poze cu mine și cu ei în locație.

Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!”, a declarat Mandachi, într-o postare făcută pe o rețea de socializare.

Antreprenorul din Suceava spune că nu înțelege atitudinea patronului brutăriei din Ditrău, pe care îl consideră drept „laș”.

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aș fi renunțat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laș, deși cine știe ce nebuni l-au presat… Știa cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut.

Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluție, dar n-aș fi renuțat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toți românii peste granițe.

I-a hăituit și pe angajați și pe patroni, până a rămas țărișoara golită”, a spus Mandachi. Acesta a anunțat că în curând va avea un magazin chiar aproape de locul în care se află acum cei doi brutari.

„O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deși nu erau planificați! Asta ca să știe nebunii cu gândire feudală și să ne evite. Am voie să respect legea în țara mea, nu?”, a mai spus inițiatorul mișcării #șîeu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×