Ștefan Bănică, prezent la incinerarea Cristinei Țopescu. Fostul ei partener este dărâmat de durere

Dan Suta  
înStiri mondene
16/01/2020, 19:49
Ștefan Bănică, prezent la incinerarea Cristinei Țopescu. Fostul ei partener este dărâmat de durereGALERIE FOTO
Azi are loc incinerarea Cristinei Țopescu. Ștefan Bănică, prezent la crematoriu. Sursa foto: spynews.ro, Antena 3, Instagram Ștefan Bănică. Colaj realizat de Fanatik

Cea mai grea zi a sosit: incinerarea Cristinei Țopescu are loc astăzi, la Crematoriul Vitan Bârzești. Printre cei care au ajuns acolo se numără Ștefan Bănică, unul din foștii iubiți ai jurnalistei care s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. (Puteți vedea imaginile cu Bănică accesând galeria foto a articolului)

Ștefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu. I-a dus un buchet de trandafiri albi

Cântărețul a ajuns la crematoriu cu un buchet de trandafiri albi în clipa dureroasă a despărțirii. La Vitan Bârzești se află și rudele și prietenii fostei prezentatoare de televiziune, după cum informează cei de la spynews.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Paparazzii site-ului tabloid l-au surprins pe artist coborând din mașini cu un buchet mare de flori. A ales trandafirii albi. Muzicianul a dat mâna cu fratele vitreg al jurnalistei și a mers apoi către locul unde este depus trupul acesteia.

Cristina și Ștefan, o relație dificilă

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×