Statul român te ajută să produci energie verde! Ce sumă poţi primi!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
04/07/2018, 09:42
Statul român te ajută să produci energie verde! Ce sumă poţi primi!
Statul te ajuta să produci energie verde

Statul roman te ajută să produci energie verde! Românii dornici să producă energie pentru consum propriu pot primi de la statul român 5.000 de euro pentru achiziţionarea de panouri fotovoltaice!

Pentru a produce suficientă energie, aceştia trebuie să mai scoată şi din propriul buzunar cel puţin o mie de euro! Energia produsă în plus poate fi însă vândută. Clienţii care nu vor să investească în baterii în care să-şi ţină surplusul de energie acumulat în timpul zilei, vor putea să-l transmită în reţeaua naţională.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Ajutor de la stat pentru tinerii care vor să-şi construiască o casă 

Citește și “Comuna leneşilor” a ajuns un exemplu. Primarul a redus numărul asistaților sociali de la 400 la 7 

Statul te ajută cu 5.000 de euro să produci energie verde

O casă obișnuita din România, de 100 de metri pătrați, care are panouri fotovoltaice cu o putere de 6 kw îşi poate asigura sută la sută autonomia electrica. Amortizarea investiţiei se va face în cel mult 5 ani doar din factura la energie electrică, în cazul unei familii de 4 persoane, spun specialiştii din domeniu. Programul pentru finanţarea panourilor fotovoltaice va începe cel mai probabil de anul viitor și 20.000 de romani ar putea beneficia de ajutor financiar.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×