Start preselecții pentru Chefi la cuțite, sezonul 8. Fanii show-ului culinar, așteptați la casting

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 12:47
Start preselecții pentru Chefi la cuțite, sezonul 8. Fanii show-ului culinar, așteptați la casting
Pasionații de bucătărie sunt așteptați la preselecțiile „Chefi la cuțite”. Sursa foto: Instagram.com

„Chefi la cuțite” dă starul preselecțiilor în noul sezon al emisiunii culinare difuzată la Antena 1. Fanii show-ului culinar și bucătarii din toată țara sunt așteptați la castingurile care se vor desfășura în mai multe orașe din România pentru a-și demonstra pasiunea și talentul culinar.

„Chefi la cuțite” își deschide porțile pentru sezonul 8. Preselecțiile au loc în februarie

Pasionații de gătit și iubitorii de mâncare sunt așteptați la preselecțiile show-ului culinar „Chefi la cuțite”. Începând de luna aceasta românii care au drept pasiune gătitul sunt așteptați la preselecțiile pentru sezonul 8, așadar în curând emisiunea va reveni pe micile ecrane.

Cine nu a avut până acum curajul să se înscrie în competiția culinară este așteptat în marile orașe din România la casting. Cei trei jurați și bucătari din emisiunea „Chefi la cuțite”: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu se vor lupta să câștige în echipa lor cei mai buni bucătari.

Când și unde au loc preselecțiile pentru show-ul culinar de la Antena 1

Persoanele care doresc să se prezinte la casting au la dispoziție mai multe locații, orașe și zile în care se pot prezenta. Iată mai jos care este lista preselecțiilor pentru „Chefi la cuțite” care vor avea loc în luna februarie, în marile orașe din România:

  • 9 februarie – Iași (Unirea Hotel, Piața Unirii, nr. 5)
  • 14 februarie – Timișoara (Hotel Timisoara, Str. Mărășești, nr. 1-3)
  • 16 februarie – Cluj (Hotel Belvedere, Str Călărașilor, nr. 1)
  • 22 și 23 februarie (locație anunțată în curând).

Pasionații de bucătărie trebuie să completeze un formular de înscriere și să se prezinte la preselecții cu o farfurie semnată. Farfuria prezentată celor trei chefi trebuie să fie cea mai bună, adică să fie un fel de mâncare care le iese perfect și cu care nu pot da greș.

Alexandru Comerzan, în culmea fericirii după primirea premiului, în sezonul 7

Alexandru Comerzan este bucătarul care a câștigat premiul cel mare în sezonul cu numărul 7. Tânărul a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a ținut să-i mulțumească acestuia pentru încrederea acordată, cât și pentru cuțitul de aur primit în emisiune.

„Am reuşit! Din punct de vedere profesional, cred că e cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat. Sper ca familia mea să fie mândră de ce am realizat. Lui chef Scărlătescu îi mulţumesc pentru încredere, pentru cuţitul de aur, pentru experienţa avută împreună”, a spus Alex Comerzan, potrivit adevarul.ro.

Câștigătorul a plecat acasă cu 30.000 de euro și a mărturisit ce vrea să facă cu banii. Bucătarul spune că dintotdeauna a visat să ajungă în Țara Soarelui Răsare, așadar va pleca într-o vacanță binemeritată alături de familie, în Japonia.

Tânărul este originar din Chișinău, dar la vârsta de 15 ani a plecat în Italia alături de familie unde a stat 14 ani. Alexandru a povestit în emisiune începuturile sale în bucătărie, dar și faptul că tatăl său nu a fost de acord cu această meserie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×