Start joc în votul pe moțiunea de cenzură! Marcel Ciolacu a pregătit un intelectual de stânga pentru funcţia de premier

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 08:26
Start joc în votul pe moțiunea de cenzură! Marcel Ciolacu a pregătit un intelectual de stânga pentru funcţia de premier GALERIE FOTO
Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat spune că are și un nume de premier în joben. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Start joc în votul pe moțiunea de cenzură! Planificat inițial pentru data de 6 februarie, acesta va avea loc cu o zi mai devreme. Nerăbdarea social democraților a fost anunțată chiar de președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Start joc în votul pe moțiunea de cenzură!

Șeful PSD a afirmat că voturile pentru moţiune există, iar după căderea Guvernului PSD va înainta preşedintelui o propunere de premier „greu de refuzat”.

„Propunerea noastră va fi miercuri la ora 12,00, votul pe moțiune. Nu are rost să mai lungim. În momentul de față există voturile pentru ca această moțiune să treacă.

Marcel Ciolacu a pregătit un intelectual de stânga pentru funcţia de premier

Noi ne dorim să dăm Guvernul Orban jos și cred că vom reuși miercuri”, a declarat Marcel Ciolacu într-un interviu acordat lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Mai mult de atât, președintele social democraților a mai spus că următorul pas este ca PSD să meargă la Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru.

„Mai departe intrăm într-o logică constituțională. Vom merge cu o propunere de premier care nu este membru PSD.

Este vorba despre un intelectual de stânga recunoscut și un om ca el, din punctul nostru de vedere, va fi greu de refuzat pentru președintele României”, a mai precizat Marcel Ciolacu.

Vă readucem aminte că PSD a câștigat alegerile parlamentare din 2016. La finalul anului trecut, liberalii au reușit să treacă o moțiune de cenzură și au dărâmat guvernul Dăncilă.

Între timp, Executivul este condus de Ludovic Orban, președintele PNL.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×