Spectacol total în ultima zi de Neversea! Muzică populară, manele și tort aruncat în oameni

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/07/2019, 21:04
Spectacol total în ultima zi de Neversea! Muzică populară, manele și tort aruncat în oameni
Neversea 2019 a avut parte de o serie de evenimente surpriză. Sursa foto - facebook

A fost spectacol total în a treia și ultima zi de Neversea! Distracția a ajuns la cote maxime duminică după ce cu o zi înainte nebunia părea la ea acasă pe plaja din Constanța. Aproximativ 70 de mii de oameni  au cântat în cor cu Jessie J şi cu DJ-ul Steve Aoki. Lumea a rămas mască atunci când din boxe s-a auzit și muzica lui Adrian Minune. În cele din urmă, maneaua  „Așa sunt zilele mele” a fost cântată de mai toți cei prezenți.

Spectacol total în ultima zi de Neversea!

Sâmbătă seară, cântăreaţă britanică Jessie J a avut și o solicitare specială – aceasta i-a rugat pe toți cei prezenți să lase deoparte telefoanele şi să cânte alături de ea. A urmat apoi, în concert, DJ-ul american cu origini japoneze, Steve Aoki. Acesta a păstrat tradiţia şi a aruncat în mulţime cu tort. Seara a avut din plin şi acorduri româneşti.  DJ-ul american KSHMR a mixat melodia „Noi suntem români” a interpretului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

Astăzi la festivalul de la Constanța vor urca pe scenă celebrul dj italian Gianluca Vacchi, de la ora 19:30, iar apoi vor urma să îi încânte pe cei aflați la mare o serie de alți artiști de talie internațională. Toți reprezintă nume grele în domeniu. Astfel, vor face atmosferă Kadebostany, Ofenbach, Los Frequencies, Bassjackers, DJ Snake și Matoma.

Spectacol total în ultima zi de Neversea! Neversea 2019
Festivalul Nversea se încheie în această seară. Sursa foto – facebook

Ce spun organizatorii

„Povestea NEVERSEA continuă şi în 2019 cu cele mai frumoase apusuri şi cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar şi cu experienţe unice şi cu artişti în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoşi fani. Împreună cu artişti de renume internaţional.

Festivalierii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi atracţiile Mării Negre”, spuneau organizatorii festivalului care au recunoscut după primele două zile că așteptările lor au fost depășite cu mult de ceea ce s-a întâmplat, de fapt, pe plaja din Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×