Scene uluitoare la Neversea! Mulţimea, în delir pe melodia lui Adrian Minune. Video de senzaţie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 11:33
Scene uluitoare la Neversea! Mulţimea, în delir pe melodia lui Adrian Minune. Video de senzaţie
Neversea 2019: Adi Minune, aclamat de public. Sursa foto: Youtube Trombolnelus

Nu există petrecere fără manele și nici festivaluri! Adrian Minune a ajuns să se audă inclusiv la Neversea. Dj-ul suedez Salvatore Ganacci a pus una dintre piesele legendare ale manelistului, „Așa sunt zilele mele” și nu mare i-a fost mirarea să vadă că toți cei prezenți știau versurile melodiei lui Adi Minune.

La Neversea, Adi Minune a fost aclamat de public, chiar dacă nu a participat al festival

Dj-ul cu origini bosniace a vrut să lase melodia lui Minune doar câteva secunde, însă după ce a văzut că publicul a devenit extrem de receptiv, dezlănțuindu-se pe ritmurile lui Minune, a lăsat melodia până la capăt. Imaginile cu mulțimea care s-a distrat pe versurile lui Minune la un festival de muzică techno s-au viralizat pe Instagram și Facebook. Majoritatea celor prezenți și-au pus clipul minune al serii la story.

Tinerilor nu le-a venit să creadă că au auzit o manea la Neversea, iar de la stupefacție la plăcere a fost doar un pas distanță, un pas de dans, evident. Astăzi la festivalul de la Constanța vor urca pe scenă celebrul dj italian Gianluca Vacchi, de la ora 19:30, iar apoi vor urma să îi încânte pe cei aflați la mare o serie de alți artiști de talie internațională.

Jessie J, fascinată de publicul din România

Vor face atmosferă Kadebostany, Ofenbach, Los Frequencies, Bassjackers, DJ Snake, Matoma, toți aceștia pe scena principală. Festivalul Neversea se încheie astăzi, în cea de-a treia zi de petrecere la malul mării. Una dintre prezențele spectaculoase din acest an la Festivalul de Muzică pop-techno-electro din acest an a fost Jessie J.

Cântăreața britanică i-a surprins pe toți cu prestația ei scenică și a fost extrem de încântată de publicul român. A purtat o ținută vestimentară semnată de firma românească Seen Users și a purtat pe piept steagul țării noastre, sub formă de broșă. Vezi aici imaginile cu Jessie J de la mare. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×