Neversea 2019. Jessie J, îmbrăcată într-o ținută creată de designeri români și cu steagul țării noastre pe piept – FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 09:52
Neversea 2019. Jessie J, îmbrăcată într-o ținută creată de designeri români și cu steagul țării noastre pe piept – FOTO GALERIE FOTO
Jessie J a cucerit publicul la Neversea 2019. Sursa foto: Instagram Jessie J

A fost o seară spectaculoasă la Festivalul Neversea 2019, care continuă azi cu ultimele reprezentații. Pe scenă a urcat una dintre cântărețele care este deja de-a casei, Jessie J. Artista nu e pentru prima oară în România și se pare că s-a obișnuit atât de mult cu noi încât a început să ne poarte steagul la piept. Asta confirmă că odată ce îi cunoști pe români, nu ai cum să nu îi iubești!

Jessie J a fermecat plaja de la Neversea 2019 cu o ținută românească

Asta mai ales că românii sunt printre europenii care știu să se distreze cel mai bine, iar asta e vizibil weekend de weekend la mare, dar în special în acest sfârșit de săptămână când s-au strâns la Neversea sute de mii de persoane. Cântăreața Jessie J a onorat aseară publicul cu prezența și a cântat hit-urile ei binecunoscute. Vedeta a surprins cu ținuta ei, căci a purtat o creație a unor designeri români, marca Seen Users.

Artista a vrut să arate astfel respect pentru țara noastră, alegând hainele unei firme înregistrate în sectorul 1 al Capitalei pe care nu o cunosc nici românii foarte bine.

Jessie J, în ținuta marca Seen Users pe care a purtat-o în timpul zilei, aproape de plajă. Sursa foto: Instagram Jessie J

Cântăreața britanică, cu steagul României pe piept

Dar asta nu e tot! Pe lângă că a purtat o ținută de la Seen Users într-o fotografie postată pe Instagram cu marea în fundal, cântăreața s-a imortalizat pentru aceeași rețea de socializare cu steagul României în piept.

Cântăreața și textiera britanică în vârstă de 31 de ani a compus de-a lungul carierei în plină ascensiune melodii pentru artiști precum Chris Brown sau Miley Cyrus și este una dintre acele muziciene care a devenit fermecată de România. Printre cele mai cunoscute melodii ale cântăreței enumerăm „Flashlight”, „Who you are”, „Mama knows best”, „Bang bang”, „Masterpiece” sau „Thunder”, printre altele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×