Neversea 2018! Mai multe zile, mai mulţi artişti, mai multe scene!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/02/2018, 14:12
Neversea 2018! Mai multe zile, mai mulţi artişti, mai multe scene!

Festivalul Neversea se întoarce! Ediţia din 2018 va avea patru zile, nu trei, ca anul trecut, şi se va desfăşura în perioada 5-8 iulie. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse în vanzare începând de miercuri, 7 februarie, la preţul de 399 lei.  Vor fi disponibile şi abonamente VIP, la preţul de 900 de lei. Acestea vor putea fi achiziţionate doar miercuri, între orele 12.00 şi 20.00, de către cei care se înregistrează pe site-ul www.neversea.ro.

Pe lângă detaliile legate de festival, directorul Neversea a ţinut să precizeze că. anul acesta, şi-a învăţat lecţia şi a încheiat de la bun început un protocol cu Primăria Constanţa, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) şi cu Ministerul Turismului, ceea garantează toate autorizaţiile de care organizatorii au nevoie pentru desfăşurarea festivalului.

Neversea 2018! Biletele sunt puse în vânzare într-o singură zi

Directorul Festivalului, Bogdan Buta, promite că nu vor mai fi problemele de anul trecut, când locaţia a fost schimbată cu puţin timp înainte de începerea festivalului, din cauza unor autorizaţii. Cu toate acestea, ce nu a putut să spună directorul Neversea este unde va avea loc marea manifestare muzicală.

„Luăm în considerare, momentan, trei locaţii. O să încercăm să găsim şi să revenim cât mai repede cu locaţia exactă. Era important de specificat faptul că impedimentul de anul trecut (problema aprobărilor de la ABADL – n. r.) nu mai există. Urmează să stabilim un loc care să corespundă cât mai bine cerinţelor tehnice”, a spus Bogdan Buta.

O altă necunoscută este legată de artiştii care vor urca pe scenele festivalului. Directorul Neversea a spus că, în mod sigur, vor fi mai multe scene şi mai mulţi artişti decât anul trecut, însă a evitat să dea nume. „dacă ar fi să estimez, vor fi peste 200 de artişti. Vom reveni destul de curând şi cu nume. Ce pot să vă spun e că deja avem asiguraţi artişti foarte importanţi, unii chiar în premieră în România şi foarte aşteptaţi de către publicul tânăr. Vom avea surprize!”, a mai spus Bogdan Buta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×