Soțul infidel a rămas blocat în amantă! Cum s-a răzbunat soția când a aflat că e înșelată

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/04/2019, 14:45
Soțul infidel a rămas blocat în amantă! Cum s-a răzbunat soția când a aflat că e înșelată GALERIE FOTO
Soțul infidel a rămas blocat în amantă!

Un soț infidel și iubăreț a rămas blocat în amanta sa în timpul actului intim. Surprinzător sau nu, grozăvia a fost pusă la cale chiar de soție, aceasta fiind supărată pe partenerul său pentru faptul că pleacă prin vecini, așa că a plănuit pentru el o surpriză neplăcută ca să se învețe minte.

Soțul infidel a rămas blocat în amantă

Totul s-a întâmplat în Polonia, iar aventura bărbatului nu a ajuns doar la urechile bărbatului, ci acum în întreaga lume. Se pare că imediat după ce soția a aflat de faptele bărbatului, aceasta, nervoasă din cale afară, a „contaminat” prezervativele acestuia cu o substanță alergică.

Astfel, în timp ce se afla în focul dragostei, bărbatul s-a trezit că a rămas cu „puterea” sa în interiorul amantei. În acel moment, când amândoi au decis că nu există soluție, au sunat la 112 și au fost duși la o unitate spitalicească pentru o consultație și mai ales pentru a se dezlipi după contopire. Infidelitatea bărbatului este un subiect des abordat de femei, astfel că despre acest lucru a vorbit prihoterapeutul Cătălin Ilie, cunoscut în Timișoara drept ”Dr. Love”.

Soțul infidel a rămas blocat în amantă! Cum s-a răzbunat soția când a aflat că e înșelată
Cu această ocazie, polonezul și-a dat seama că infidelitatea costă

Despre infidelitate cu Dr. Love

”Aşa este, bărbatul înşală încă de la început, aşa e natura lui. Pentru că el este un vânător înăscut, el pleacă la vânătoare. Femeile ajung la rândul lor să înşele. Mai devreme sau mai târziu. Femeile înşală mai târziu decât bărbaţii. Însă fiecare femeie va şti exact ce şi-a luat în casă. Pentru că, aşa cum am spus mereu, mi-e greu să cred că cineva intră într-o relaţie şi nu ştie exact ce îşi ia. Dar mulţi oameni intră în relaţii printr-un compromis. Din păcate, în această societate, îmi este greu să cred că cineva găseşte iubire. Iubirea există, dar mulţi nu o găsesc.

Pentru că fiecare om, că vrea sau nu să accepte, intră într-o relaţie printr-o nevoie. Când te găseşti într-o relaţie în care trăieşti un compromis, cum să nu începi să cauţi în altă parte? Bărbaţii înşală mai repede, ei se satură de prada pe care au cucerit-o. De asta se vor duce tot timpul la vânătoare. Să găsească o nouă pradă. Asta îi va face să cradă că sunt bărbaţi. Cred ei, cu cât au mai multe femei, cu atât sunt mai bărbaţi”, a spus specialistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×