Cea mai dulce bătrânețe. Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel. Galerie FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
29/03/2019, 15:42
Cea mai dulce bătrânețe. Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cea mai dulce bătrânețe. Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel

Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel în vârstă de 21 de ani. Se pare că decalajul de mai bine de o jumătate de secol dintre cei doi nu contează, iar bărbatul se poate bucura în continuare de bătrânețea sa care nu pare deloc umbrită de griji.

Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel de 21 de ani

De altfel, cei doi formează un cuplu cunoscut, căci au intrat într-o emisiune de televiziune în care intenționează să arate lumii cât de mult se iubesc. Bruneta, pe numele ei Bogdanovic, în vârstă de 21 de ani, locuiește alături de partenerul său în satul Pilatovici, Pozega, din vestul Serbiei.

Emisiunea, intitulată ”Pavori”(Cupluri), vrea să descopere cuplurile care se iubesc cu adevărat și care se lasă duse de val atunci când vine vorba despre dragoste. Mai mult, show-ul dorește să unească relația cuplurilor participante poate chiar până la conceperea unui copil. Despre scopul emisiunii, tânăra spune: „Bineînțeles că vom face amor, de ce nu? Mi-ar plăcea să rămân însărcinată și să nasc un copil.

Cea mai dulce bătrânețe. Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel. Galerie FOTO
Cei doi au participat la un show TV prin care doresc să arate oamenilor că se iubesc cu adevărat

Cei doi doresc să se căsătorească civil

Sperăm…Dacă nu cât timp suntem în emisiunea, atunci după ce părăsim emisiunea. Vream să ne chinuim și să ne iubim. Chiar vreau să dovedesc oamenilor că ne iubim”. De asemenea, cuplul a dezvăluit și că relația lor intimă funcționează fără probleme, cei doi fiind topiți unul după altul, potrivit dailymail.co.uk.

Cea mai dulce bătrânețe. Un bărbat de 74 de ani are o relație de iubire cu un fotomodel. Galerie FOTO
Tânăra este chiar hotărâtă să își întemeieze o familie alături de cel care i-ar putea fi tată

De altfel, cuplul a uimit vecinii cu relația lor neobișnuită. Aceștia au precizat și că planifică să se căsătorească civil pe 7 septembrie, dat fiind faptul că biserica nu îi acceptă, din cauza decalajului de vârstă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×