Soțul Cristinei Ciurcanu, mama care a murit cu puiul ei în accidentul din Bacău, mesaj pe Facebook: „Cine poate să mă ajute să pot face înmormântarea”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 13:46
Soțul Cristinei Ciurcanu, mama care a murit cu puiul ei în accidentul din Bacău, mesaj pe Facebook: „Cine poate să mă ajute să pot face înmormântarea”
Cristina Ciurcanu a murit ieri într-un accident de mașină. Soțul femeii face un apel public. Sursa foto: Facebook

Soțul Cristinei Ciurcanu, tânăra mamă care a murit cu băiețelul ei de doar 5 anișori ieri în accidentul din Bacău, a scris un mesaj tulburător pe Facebook.

Soțul Cristinei Ciurcanu, apel la bunăvoința oamenilor

Bărbatul le cere ajutorul celor cu sufletul mare pentru că îi lipsesc bani pentru a-și înmormânta soția și băiatul. În urmă cu doar două ore, acesta a anunțat că a strâns suficienți bani, în jur de 4.000 de lei din donații.

„Bună ziua, colegi și membri. Cu lacrimi în suflet, am rugămintea să îmi fiți alături în acest necaz pe care îl am. Soția și copilul meu au murit azi dimineață într-un accident de mașină și mă aflu într-un impas financiar”, își începe mesajul Alexandru, soțul tinerei care a plecat ieri la îngeri.

Șoferul care a produs accidentul este rănit

„Am rugămintea ca cine poate să mă ajute să pot face înmormântarea, să doneze cât de puțin… Momentan, nu sunt în țară, o să ajung abia la noapte, deocamdată, nu am certificatele de deces, dacă credeți că este vreo scamatorie, sunt dispus să vă pun la dispoziție orice fel de dovezi”, a mai scris Alex.

Cristina și fiul ei mergeau la hramul unei biserici în momentul în care s-a produs accidentul, aceasta fiind lovită de un Volkswagen.

„Dumnezeu să te ierte scumpa mea surioară. Viața a fost prea scurtă  pentru tine și Leo, sper ca de acolo de sus să aveți grijă de toți cei ce au rămas în urmă cu durere mare în suflet. Condoleanțe familiei, să treacă peste această mare durere, iar cei vinovați să plătească pentru fapta lor. Vei rămâne mereu în sufletul meu!”, a scris sora Cristinei pe Facebook.

Potrivit observator.tv, șoferul care se face vinovat de această tragedie, și el de 27 de ani, va răspunde penal. Acesta a fost internat de urgență căci a suferit răni majore în urma impactului cu mașina în care se afla Cristina.

Bărbatul nu a calculat corect distanța dintre mașini încercând să o depășească.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×