Soțul Corneliei Catanga, anunț de ultimă oră despre artistă. Care este adevărul despre starea ei

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 14:11
Soțul Corneliei Catanga, anunț de ultimă oră despre artistă. Care este adevărul despre starea ei
Cornelia Catanga alături de soțul său, Auel Pădureanu. Sursa foto: adevarul.ro

Soțul Corneliei Catanga a oferit noi detalii în privința stării de sănătate a îndrăgitei interprete de muzică lăutărească, internată de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Aurel Pădureanu rupe tăcerea. Cum se simte Cornelia Catanga

Aurelian Pădureanu a oferit vești bune, dezvăluind că soția sa a reușit să depășească momentele critice, iar acum starea sa este una stabilă. Totodată, acesta a ținut să infirme vehement zvonul conform căreia Cornelia Catanga ar fi orbit în urma infarctului.

Eu am fost aseară la ea, am stat până la 3.30-4.00. Cornelia se simte mult mai bine. Am auzit un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Toată lumea știe că are o boală de mulți ani. Dar nu a orbit definitiv. Bunul Dumnezeu să ne ajute pe toți. Și-a mai revenit. Copilul nu mai doarme de două, trei zile. Nu mai vrea să studieze pianul. E bulversat, vă rog să mă credeți, și sunt enorm, enorm de supărat”.

Cornelia Catanga trece prin momente dificile. Sursa foto: adevarul.ro
Cornelia Catanga trece prin momente dificile. Sursa foto: adevarul.ro

Cornelia Catanga se reface după infarctul suferit

La rândul său, Cornelia Catanga a vorbit despre momentele dificile prin care a fost nevoită să treacă, precizând, însă, că starea sa de sănătate se îmbunătățește pe zi ce trece, chiar dacă solista de muzică lăutărească se află încă internată la secția de Terapie Intensivă.

Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost și spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a povestit cântăreața, dezvăluind că nu știe cât timp va mai petrece în spital, dar va afla acest lucru foarte curând.

I s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conștientă. De dimineață i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înțeles că e vorba de un infarct” , spunea Aurelian Pădureanu luni, la scurt timp după stopul cardio-respirator suferit de soția sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×