Soția milionarului Alin Ionescu a născut în secret. Larisa a dat naștere unui băiețel

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/12/2019, 20:57
Soția milionarului Alin Ionescu a născut în secret. Larisa a dat naștere unui băiețel GALERIE FOTO
Larisa Ionescu, soția milionarului Alin Ionescu, a născut un băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Larisa Tănăsoiu și afaceristul Alin Ionescu s-au căsătorit civil pe 15 iulie 2019, iar acum Moșul le-a adus cel mai frumos cadou. Regina Instagramului din România a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, iar vedeta a postat primele imagini cu bebelușul.

Larisa și Alin Ionescu au devenit părinții unui băiețel luna aceasta

Moș Crăciun a venit mai devreme la cuplul Larisa – Alin Ionescu. Proaspăt căsătoriți în vara anului acesta, cei doi au devenit părinții unui bebeluș perfect sănătos în urmă cu câteva zile. Larisa Tănăsoiu (actual Ionescu), supranumită Regina Instagramului din România, a născut în mare secret în băiețel.

Tânăra mămică este extrem de fericită de apariția primului ei copil și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu bebelușul. Larisa Ionescu este topită după bebeluș și a dezvăluit care este numele pe care l-a primit copilul: Carol – Ayan.

Regina Instagramului a anunțat numele primului ei copil

„A doua zi acasă pentru noi ?? Bine ai venit pe lume, Carol – Ayan ❤️ Mami și tati te iubesc ca niște nebuni deja! Bebelușul Carol s-a născut pe 10.12.2019, un îngeraș minunat de 3,520 kg ?? 

Se simte perfect și fericirea noastră este infinită. Suntem plini cu iubire”, a scris Larisa Ionescu pe Instagram, mesajul fiind unul în limba engleză.

Milionarul Alin Ionescu a fost căsătorit ani buni cu artista Cristina Spătar, iar din mariajul lor au rezultat doi copii: Albert și Aida Maria. Cei doi copii au rămas, după divorț, în grija mamei lor.

Cine este soția milionarului Alin Ionescu

„Îmi plac oamenii şi îmi place să interacţionez cu ei, sunt o fire sociabilă şi mă împrietenesc foarte uşor cu cei care au aceleaşi interese ca mine.

Totodată, nu mă tem să spun lucrurilor pe nume atunci când ceva nu mi se pare în regulă, ceea ce mi-a atras şi destule antipatii, deoarece puţini sunt cei care pot suporta confruntarea cu adevărul”, scris în urmă cu 2 ani vedeta pe blogul personal.

Tânăra a fost curtată de mai multe personalitățile ale showbiz-ului românesc printre care se numără Speak sau fiul fostului selecţioner al României Victor Piţurcă, Piţi Jr.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×