Soția lui Răzvan Fodor, despre campionul de la Asia Express: „Mă așteptam să mă sune cineva”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 10:31
Soția lui Răzvan Fodor, despre campionul de la Asia Express: „Mă așteptam să mă sune cineva”
Cum au petrecut Irina și Răzvan Fodor de 1 Mai. Sursa foto: Instagram

Soția lui Răzvan Fodor, Irina, a stat cu sufletul la gură în toată perioada când bărbatul ei se bătea pentru marele premiu de la Asia Express, pe care l-a câștigat până la urmă, împreună cu coechipierul său, chef-ul Sorin Bontea.

Irina, soția lui Răzvan Fodor, cu sufletul la gură până și-a strâns din nou partenerul în brațe

Irina a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Instagram, pe care îl dedică în totalitate lui Răzvan. Frumoasa nevastă a prezentatorului de televiziune a spus că abia aștepta ca Răzvan să se întoarcă din Asia, iar după ce a venit câștigător, aproape că i-a sărit inima din piept de bucurie.

„Campionul și tăticul. Pardon, pupicul! Mi-a fost tare, dar tare dor de el. În fiecare săptămână în care a fost plecat, mă așteptam să mă sune cineva din producție și să-mi spună: “Gata, a ieșit, vine acasă!” Și săptămânile treceau și nu suna nimeni”, a scris Irina pe Instagram.

„Am stat cu sufletul la gură și cu pumnii strânși tare, să reziste și să fie în siguranță. A făcut mai mult de atât. Și el, și Sorin au dat totul. Și au câștigat!”, a mai scris nevasta lui Răzvan Fodor.

Antena 1 redifuzează primul sezon Asia Express de lunea viitoare

Irina a transmis un mesaj de felicitări și pentru echipa de pe locul doi, formată din Ștefania și Speak, pe care i-a urmărit, de asemenea, cu drag în competiția de la Antena 1.

Răzvan și Sorin Bontea au câștigat 30.000 de euro în urma participării în aventura de la Asia Express, reality show filmat în Taiwan și Filipine anul acesta.

Telespectatorii nu se vor despărți de tot de show, chiar dacă aseară a fost marea finală a competiției. Antena 1 decis să redifuzeze primul sezon al reality-show-ului, „Drumul Dragonului”, pe același tronson orar, de săptămâna viitoare, însă doar lunea și marțea, căci miercurea au pregătit o ediție specială „Chefi la cuțite”.

Răzvan Fodor și Irina
Irina și Răzvan Fodor formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz. Sursa foto: Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×