Sosia lui Smiley lucrează la Jandarmeria Română! Cum s-a întâlnit cu celebrul cântăreţ şi ce reacţie au avut fanii

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/11/2018, 08:59
Sosia lui Smiley lucrează la Jandarmeria Română! Cum s-a întâlnit cu celebrul cântăreţ şi ce reacţie au avut fanii GALERIE FOTO
Smiley are o sosie la Jandarmerie, care este des confundat cu celebrul cântăreţ

O postare de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române a uimit internetul, după ce a postat o o imagine în care Smiley s-a fotografiat alături de sosia sa. Se numeşte Florentin Băloi şi este locotent în cadrul detaşamentului 6 din Corabia. Imaginea a devenit virală, iar fanii spun că cei doi seamănă ca două picături de apă (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO).

„Cine-l cunoaște pe domnul în civil? Nici noi! Acesta a insistat însă să facă poză cu mult mai celebrul locotenent Florentin Băloi sau Smiley de la Jandarmerie.
Deși nu are talent la muzică, locotenentul Florentin Băloi din cadrul Detașamentului 6 Corabia este deseori oprit de fani pentru a face poze. Mulți îl întreabă dacă s-a angajat la Jandarmerie. Noi spunem că ar putea cu ușurință să-l înlocuiască pe Smiley în următorul videoclip”, au scris cei de la Jandarmerie, alături de fotografia dintre cei doi.

Sosia cântăreţului Smiley lucrează la Jandarmeria Română

Oamenii din mediul online au reacţionat imediat! Iar cei mai mulţi dintre aceştia au spus că locotenetul Florentin Băloi şi Smiley seamănă de parcă ar fi fraţi: „Respect Jandarmeria Română! Prima dată m-am gândit ‘uite pe Smiley în uniformă'”, „Frați gemeni”, „Chiar seamănă”, „Smiley de la IJJ Olt” sunt doar câteva din mesjele care au apărut în spaţiul virtual.

Smiley alături de sosia sa de la Jandarmeria Română. Cântăreţul s-a fotografiat alături de locotenentul Florentin Băloi
Smiley alături de sosia sa de la Jandarmeria Română

Smiley a devenit viral cu „Am pierdut buletin”

Smiley este cunoscut pentru implicarea sa în proiectele de marketing ale autorităţilor române. Anul trecut, după apariţia piesei sale „Am pierdut buletin”, MAI s-a folosit de acest prilej pentru a realiza o campanie de informare în mediul online pentru toţi cei care trecut prin astfel de experienţe. Modul original, precum şi alăturarea de nume celebru, au făcut ca această campanie să devină virală.

„Pierdut buletin, nu mai știu de unde vin….??
M-a oprit Poliția, mi-a revenit memoria…??
O săptămână frumoasă, oameni buni”.

Smiley s-a fotografiat alături de o poliţistă în cadrul campaniei
Smiley s-a fotografiat alături de o poliţistă în cadrul campaniei „Am pierdut buletin”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×