Sosia Angelinei Jolie, în stare critică după ce s-a infectat cu coronavirus! Este ținută în viață de un ventilator pulmonar

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
17/04/2020, 17:41
Sosia Angelinei Jolie, în stare critică după ce s-a infectat cu coronavirus! Este ținută în viață de un ventilator pulmonar
Zombie Angelina Jolie este în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Sursa foto: Instagram

Fatemeh Khishvand, tânăra devenită faimoasă prin prisma numeroaselor intervenții chirurgicale la care a apelat de-a lungul timpului pentru a arăta precum Angelina Jolie se numără printre cele peste două milioane de persoane infectate cu coronavirus la nivel global.

Aflată într-o închisoare din Iran, unde a fost încarcerată ca urmare a condamnării primite pentru incitare la violență, obținerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare, precum și alte fapte de corupție, a contractat teribila maladie de la una dintre colegele de celulă, fiind transportată de urgență la spital.

Zombie Angelina este ținută în viață cu ajutorul ventilației mecanice. Tânăra are coronavirus

Din păcate, veștile venite de la unitatea medicală din Teheran nu sunt printre cele mai bune. Potrivit unor surse citate de presa din Iran, Sahar Tabar sau Zombie Angelina, așa cum mai este cunoscută în mediul online, respiră în momentul de față cu ajutorul unui ventilator pulmonar. În aceste condiții, medicii se tem că șansele sale de supraviețuire sunt extrem de mici.

Unul dintre avocații săi susține că întreaga vină aparține autorităților, care i-au refuzat eliberarea, condamnând-o astfel la moarte. „Considerăm inacceptabil faptul că această tânără s-a infectat cu COVID-19 în aceste circumstanţe şi că detenţia ei a fost prelungită„, a declarat apărătorul lui Fatemeh Khishvand.

Tânăra a transmis recent un mesaj tulburător, direct din închisoare

Sosia Angelinei Jolie are peste 25.000 urmăritori pe contul de Instagram şi a devenit cunoscută pentru că şi-a modificat aspectul, uneori şi cu ajutorul unor softuri virtuale. Totul, cu scopul de a arăta ca o versiune zombie a celebrei actrițe care i-a dat viață, printre altele, Larei Croft, protagonista seriei Tomb Raider.

În urmă cu câteva luni, tânăra a transmis un mesaj tulburător, direct din închisoarea iraniană în care a ajuns ca urmare a acuzațiilor de  blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea la corupţie. De altfel, televiziunea locală a prezentat-o drept un exemplu pentru modul în care „rețelele de socializare distrug vieți”.

Am visat încă din copilărie să fiu cunoscută. Am văzut că oamenii urmăresc ceea ce fac și am simțit că fac ce trebuie”, a declarat sosia Angelinei Jolie. Acum, Sahar Tabar are parte de cea mai importantă luptă din viața sa, iar fanii îi sunt alături și speră să o poată câștiga în cel mai scurt timp posibil.

Aproximativ 30.000 de persoane s-au abonat la contul său de Instagram, după ce tânăra a postat mai multe fotografii făcute după nenumăratele operații estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Specialiștii au ajuns, însă, la concluzia că imaginile respective au fost retușate puternic pentru a o face să arate ca starul hollywoodian Angelina Jolie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×