Sorina Pintea, atacată din interiorul PSD. Aluzie la faptul că ministrul Sănătății poartă rochie de la Valentino

Sorina Pintea, atacată din interiorul PSD. Aluzie la faptul că ministrul Sănătății poartă rochie de la Valentino
Rodica Nassar, atac la Sorina Pintea pentru rochia Valentino pe care a purtat-o pe un șantier *foto: facebook

Secretarul de stat la Ministerul Sănătății și șefa PSD Sector 2 Rodica Nassar a lansat un atac subtil la adresa ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Nassar a făcut o aluzie la rochia Valentino pe care Pintea a purtat-o la mai multe întâlniri, dar și la scandalul pe care l-a avut Gabriela Firea cu Asociația „Dăruiește Viață”, care construiește un spital pentru copiii bolnavi de cancer și pe care Pintea l-a continuat.

Sorina Pintea, atacată de Rodica Nassar pentru că poartă rochie de la Valentino

Rodica Nassar a vorbit despre gestul de curtoazie al mai multor ONG-uri care ajută la salvarea vieților a sute de copii: „Într-un admirabil gest de curtoazie, reprezentanții “Asociației Inima copiilor”, ai IRCCS Policlinico San Donato și ai Asociației Bambini Cardiopatici Nel Mondo din Italia au ținut sa-mi facă o vizita și sa avem o discuție legată de semnarea actului adițional la acordul de cooperare încheiat cu Ministerul Sănătății”, a scris Nassar într-o postare pe rețelele de socializare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Secretarul de stat de la Sănătate a făcut apoi o aluzie la rochia Valentino cu care s-a afișat Sorina Pintea în spațiul public: „Ei mi-au mulțumit pentru colaborare, pentru deschidere, pentru faptul ca m-am numărat uneori printre puținii care înțelegeau importanta derulării și continuării acestui proiect, iar eu i-am asigurat de tot respectul meu pentru efortul de salvare a vieții a sute de copii din România care au avut nevoie de intervenții cardiovasculare! Vizita lor s-a ridicat cu mult deasupra micimii unor oameni pe care nici hainele Valentino nu ii pot ajuta sa-și depășească condiția! Ba, dimpotrivă!”, a mai scris Nassar.

Rodica Nassar, atac la Sorina Pintea pentru rochia Valentino pe care a purtat-o pe un șantier
Rodica Nassar, atac la Sorina Pintea pentru rochia Valentino pe care a purtat-o pe un șantier *foto: captură facebook

Sorina Pintea, în Valentino pe șantierul unui spital

Brandul de haine Valentino a fost asociat recent în spațiul public cu ministrul Sănătății. Asta după ce Sorina Pintea a vizitat șantierul unui spital purtând o rochie elegantă a celebrului creator italian și al cărui preț este estimat de specialiști la 2000 de euro, arată g4media.ro.

De asemenea, ministrul Sănătății le-a amenințat pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației „Dărueiște Viață” cu o plângere penală. Asta după ce cele două femei au acuzat-o pe Pintea că a cerut Asociației să vireze statului român banii strânși din donații pentru construirea spitalului oncologic pentru copii, adică 26 de milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×