Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, externată după câteva ore din spital. Starea fostului ministru era precară dimineață – UPDATE

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
02/03/2020, 15:21
Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, externată după câteva ore din spital. Starea fostului ministru era precară dimineață – UPDATE
Sorina Pintea, aflată în arest preventiv, va fi dusă la un spital din București. Starea fostului ministru este precară. Sursa foto: Hepta

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, a fost transferată cu o dubă la un spital din București, după ce a acuzat probleme de sănătate, informează Antena 3. Ulterior, după câteva ore în care medicii s-au ocupat de ea, a ieșit din spital.


UPDATE, 15:22 Sorina Pintea a părăsit Spitalul Sfânta Maria din Capitală și ajunge din nou în arestul central.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Știrea inițială: Sorina Pintea va fi internată din cauza problemelor de sănătate

Potrivit informațiilor apărute în presă, o dubă de la Arestul Central al Poliției Capitalei o va transfera pe Sorina Pintea la un spital din Capitală, cel mai probabil fiind vorba despre Spitalul Sfânta Maria.

Se pare că starea de sănătate a fostului ministru al Sănătății este precară. Ieri a fost chemată o ambulanță la Arestul Central, întrucât Pintea se simțea foarte rău.

Se pare că acesteia i-au fost administrate perfuzii.

Cel mai probabil, în urma discuțiilor dintre medicii sosiți duminică la arest și conducerea instituției, s-a luat decizia ca Sorina Pintea să fie transferată la un spital, pentru a primi îngrijirile adecvate.

Fostul ministru se află în arest preventiv

Mai mult, fostul ministru a făcut și o solicitare în acest sens și a spus că dorește să fie dusă la o anumită unitate medicală, unde s-ar afla un medic care a tratat-o în trecut.

Sorina Pintea a cerut duminică să fie transferată la spitalul Sfânta Maria, sub pază, indicând şi numele medicului său curant pentru a i se monitoriza starea de sănătate.

Fostul ministru suferă de dermatomiozită şi acuză agravarea stării de sănătate.

Pintea este acuzată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract. Procurorii au prins-o pe fosta demnitară în flagrant.

Închide ×