Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj înaintea protestului anti-PSD: ”Să vă ia dracu pe voi și mitingul vostru”

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
10/08/2018, 12:55
Sorin Ovidiu Vîntu, mesaj înaintea protestului anti-PSD: ”Să vă ia dracu pe voi și mitingul vostru”
Sorin Ovidiu Vintu a transmis un mesaj, inainte de protestul anti-PSD

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu le-a transmis un mesaj românilor din afara țării, care și-au anunțat prezența la protestul anti-PSD din Piața Victoriei. Mesajul a fost scris pe Facebook de către SOV, din închisoare, unde se află după ce a fost condamnat pentru 8 ani pentru devalizarea FNI. Omul de afaceri îi îndeamnă pe toți românii să se alăture diasporei. Vîntu spune că protestul diasporei anti-social-democrați ar putea să-i facă pe politicieni să fie mai responsabili şi ar putea genera schimbarea sistemului. Vezi AICI toate detaliile legate de protestul anti-PSD!

”Să vă ia dracu, pe voi şi mitingul vostru“, e începutul mesajului lui Vântu, om de afaceri care execută o pedeapsă de 8 ani pentru devalizarea FNI, pe pagina sa de Facebook. ”Prin ceea ce aţi hotărât să faceţi în ziua de 10 august, mi-aţi arătat că sunt un dobitoc şi urăsc când cineva îmi produce astfel de revelaţie. Am fost convins că proiectul «partenerilor noştri strategici» de a ne distruge identitatea naţională va avea succes din cauza voastră, a celor care, cu doar câteva sute de euro sau dolari în buzunare, cu una sau două valize bucşite cu boarfe, aţi luat drumul pribegilor. Eram convins că veţi fi asimilaţi, voi, copii voştri şi, încetul cu încetul, familiile şi prietenii rămaşi acasă. Nu doar că nu au reuşit să vă asimileze, dar la primul semnal că vă este ameninţată casa, casa voastră adevărată, aţi sărit cu mic cu mare, aţi lăsat totul baltă (întocmai ca strămoşii voştri când năvăleau turcii sau tătarii) şi v-aţi repezit să o apăraţi. Că pericolul este real sau nu, voi aşa credeţi şi acţionaţi în consecinţă“, a scris omul de afaceri.

Citește și Cozmin Gușă, către protestatarii anti-PSD: ”Fără frică! Jandarmeria, cea mai slabă armă a MAI”

Mesajul lui Sorin Ovidiu Vîntu, înainte de protestul anti-PSD, scris de după gratii

”Băi generaţie din Moldova, băi generaţie din Ardeal, băi generaţie din Muntenia, mitingul din 10 august trebuie să fie şi mitingul tău. Acest miting depăşeşte cu mult ca semnificaţie un simplu miting anti-PSD. Dacă veţi participa şi voi, el va deveni un miting pentru România. Reunirea pribegilor noştri cu voi va putea să marcheze reunificarea spirituală a întregii naţii române. Acest miting va arăta nu doar PSD-ului, ci tuturor politicienilor români, tuturor cancelarilor lumii, că românii sunt o nucă greu de spart, că au casa lor şi că nu o vor ceda nimănui fără luptă, că a venit vremea ca politicienii să-şi onoreze obligaţiile şi să creeze aici civilizaţia materială a occidentalilor“, mai spune fostul mogul de presă.

”Este pentru primă dată, generaţie, când te îndemn să participi la un miting. Având şi participarea ta, el ar putea să provoace o resurecţie morală a întregii societăţi, ar putea genera schimbarea sistemului politic, i-ar putea responsabiliza cu adevărat pe cei care, din patru în patru ani, iţi cerşesc votul. Dacă aş fi avut cum, inclusiv eu aş fi fost acolo şi aş urla alături de voi: ”Jos proştii, jos mincinoşii, jos incapabilii!”, a completat Vîntu.

Sorin Ovidiu Vântu are un mesaj și pentru președintele României. ”Din motive lesne de înţeles eu m-aş abţine de la ”Jos penalii!”, lucru pe care cel care a ciordit un pogon de case din Sibiu nu are bunul simţ să îl facă“.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×