Cozmin Gușă, către protestatarii anti-PSD: ”Fără frică! Jandarmeria, cea mai slabă armă a MAI”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/08/2018, 11:24
Cozmin Gușă, către protestatarii anti-PSD: ”Fără frică! Jandarmeria, cea mai slabă armă a MAI”
Cozmin Gusa, mesaj razboinic catre protestatarii anti-PSD

Cozmin Gușă are un mesaj ferm pentru protestatarii anti-PSD! ”Fără frică!” este mesajul adresat de consultantul politic celor care vor protesta vineri în Piața Victoriei. Înaintea mitingului, Gușă susține că nu există motive ca manifestanților să le fie teamă de jandarmi, subliniind că frica este, de fapt, în careul PSD, la cei care le sunt datori românilor plecați dincolo de granițe și care trimit în țară sume consistente de bani. Vezi AICI detaliile legate de protestul anti-PSD!

”Lui Dragnea îi este frică de evenimente consistente. Jandarmeria are o singura frică, cea legată de pozițiile lor. Am un mesaj către șefii Jandarmieriei – să nu fie proști. Doar niște proști pot să considere că niște cetățeni ai României veniți de la mare distanță, care și-au luat concediu, ar putea fi o amenințare. Jandarmeria e cea mai slabă armă din MAI. O să le sugereze mai multă bravură celor care vin să manifesteze”, a declarat Cozmin Gușă.

Citește și Diaspora se pregătește de protest, în Piața Victoriei! Au sosit primele mașini! 

Cozmin Gușă crede că Iohannis ar trebui să participe la protestul anti-PSD

Oricât de mulți sau de puțini români vor veni, au realizat prin această mobilizare ceva extraordinar, prin mesajul lor, este de părere consultantul politic. De la analiști publici până la susținătorii Puterii, toți au înțeles că de la salariile Jandarmeriei, până la ale politicienilor, conducătorii politici ne sunt datori, nouă, celor care plătim taxe, dar mai ales celor din Diaspora care fac an de an o ”injecție” consistentă, explică Gușă. ”Au conștientizat că ne-am dat seama că ne sunt datori și ar trebui ca și ei, și servanții care îi votează, să ne facă niște reverențe”, mai spune acesta.

Consultantul politic subliniază că mitingul anti-PSD din 10 august este împotriva unora care ”mimează politica și fură”. Este împotriva ”unei ființe ca Viorica Dăncilă”, care dă dovadă ”de nesimțire” neplecând din acea funcție. Este împotriva Olguței Vasilescu, după ce a făcut praf bugetele de la Ministerul Muncii și azi e forțată să aibă o ieșire publică. Este împotriva lui Firea și împotriva baronilor, a prostiei, a hoției, mai spune Cozmin Gușă.

Planul PSD este de a-i întoarce pe părinți împotriva copiilor care vin din Diaspora să protesteze, sugerează consultantul politic, potrivit stiripesurse.ro.

”Vin copiii pensionarilor să manifesteze – foarte bine. Hai să-i mai păcălim o dată pe părinții lor că le mărim pensiile, ca să dea drumul unor șiruri de conflicte cu copiii care au venit să le apere și pensiile. De ce revin românii în țară? Au interesul revenirii în România de pe o altă poziție, cu zeci de mii de euro sau sute de mii de euro pe care să-i investească într-o țară în care banii nu le vor fi furați, sau pentru că sunt patrioți, simt că au o datorie față de această țară”, spune Cozmin Gușă.

Cozmin Gusa Consultantul politic are un mesaj și pentru manifestanți anti-social-democrați: ”Fără frică!”, întrucât, afirmă el, cei cu care se confruntă sunt înlemniți de frică. ”Nu se va opune nimeni la nimic din ceea ce vor spune, din ceea ce vor scanda. Este un demers cetățenesc”, arată Gușă. ”Dragnea va da pensii încă din această seară. Face ceea ce știe – minte și incită la violență intrafamilială – părinți pensionari contra copii din Diaspora”, atrage atenția consultantul politic.

În opinia sa, președintele Klaus Iohannis ar avea datoria să participe la acest miting. ”Oamenii din stradă au nevoie de un vector din partea Puterii care să le garanteze respectabilitatea față de demersul lor. Diaspora l-a făcut președinte în 2014”, a precizat Gușă.

Mitingul va avea o consecință importantă, arată consultantul politic – în urma mediatizării evenimentului, a mesajelor, a campaniilor, bazinul electoral va fi resegmentat: ”din cei care au votat cu mincinoșii, mulți se vor gândi, în perspectiva lui 2019, să nu mai facă la fel, pentru că-și vor da seama că e groasă treaba. Indiferent ce se va întâmpla, vom vedea o vectorizare către normalitate și un bazin electoral resegmentat”, precizează Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă a dezvăluit că, înaintea mitingului anti-PSD, numeroși politicieni ”au umplut redacțiile” cu apeluri pentru a fi filmați, luați la cadru la miting. ”Mesaje demagogice grețoase, la fel ca mesajele mincinoase ale lui Dragnea”, consideră Gușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×