Sore, despre motivul pentru care nu-și expune relația amoroasă: ”Intimitatea este un lucru prețios”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 14:28
Sore, despre motivul pentru care nu-și expune relația amoroasă: ”Intimitatea este un lucru prețios”
Sore, despre motivul pentru care nu-și expune relația amoroasă: ”Intimitatea este un lucru prețios”. Sursa foto: Instagram.com

Sore trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de avocatul Mircea Julean, dar a preferat în tot acest timp să-și țină iubirea departe de ochii curioșilor. Artista nu-și expune la tapet relația amoroasă pentru că ține foarte mult la intimitate.

De ce Sore nu vorbește despre viața sa sentimentală

Întrebată de un fan dacă mai este sau nu împreună cu tatăl fetiței sale, Sore a ținut să lămurească situația și a mărturisit că nu este genul care să discute despre viața sa amoroasă pentru că ține foarte mult la intimitate.

Îndrăgita artistă a declarat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 6 ani cu un bărbat de profesie avocat, chiar dacă pe rețelele de socializare apare mai mult singură.

„Aș vrea să vă gândiți înainte să puneți astfel de întrebări. Intimitatea este un lucru prețios, iar eu aleg să protejez asta”, a fost răspunsul pe care cântăreața i l-a dat unui internaut.

Artista este fericită, dar discretă legat de relația sa de dragoste

„Așa cum am mai spus, faptul că nu îmi etalez relația pe Internet sau la TV, nu înseamnă că sunt singură. Sunt foarte fericită, avem 6 ani de relație, dar preferăm discreția”, a completat Sore mesajul transmis fanului său.

De când stă acasă blondina petrece foarte mult timp cu familia și se bucură de copilărie alături de fiica sa Erin cu care postează numeroase videoclipuri pe rețelele de socializare. Vedeta se răsfață alături de fetița sa, citește povești, se uită la desene animate, dar și la seriale.

„De când stau acasă mă joc cu păpuși și văd desene animate exact ca în copilărie alături de Erin. Lumea pare mai bună, visele n-au limită și îmi repet că în viața reală e la fel ca în povești: binele învinge răul!”, este unul dintre mesajele postate de Sore pe contul ei de Instagram.

Sore nu vrea să ajungă în fața altarului cu iubitul ei

Sore și Mircea Julean se iubesc enorm, au un copil frumos, dar cu toate acestea nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Cântăreața a declarat că niciunul dintre ei nu este înnebunit după astfel de evenimente și cel mai probabil nu vor face nunta prea curând.

Sunt mamă, iubită, fiică, artistă. Iubitul meu este Mircea, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente.

Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat”, a mărturisit artista în urmă cu un an, relatează verdict.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×