Sora lui Dan Barna, luată în vizor de autorități. Femeia a fost audiată recent

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
06/03/2020, 11:32
Sora lui Dan Barna, luată în vizor de autorități. Femeia a fost audiată recent
Sora lui Dan Barna, audiată de autorități

Sora lui Dan Barna a ajuns în atenția anchetatorilor, după ce firma fratelui său a fost luată la puricat. Femeia a fost chemată la audieri, unde a fost întrebată dacă a fost angajată la firma fratelui său, cu ce s-a ocupat acolo și dacă și-a luat toate salariile.

Sora lui Dan Barna, audiată de autorități

La fel au pățit și celelalte angajate ale croitoriei pe care Dan Barna a făcut-o cu fonduri europene. Președintele USR este ce care a făcut publice aceste date și a declarat că speră să se rezolve cât mai repede probleme, deoarece începe campania electorală entru alegerile locale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Președintele USR a recunoscut că anchetatorii îi verifică activitatea din ultimii ani, dar a spus că nu are niciun dosar penal la Direcția Națională Anticorupție.

”Mai multe instituţii verifică activitatea mea anterioară”

Dan Barna a declarat, joi, că sora lui a fost audiată de Departamentul pentru Lupta Antifraudă şi că verificările DLAF în ceea ce priveşte o parte din proiectele realizate de către fosta sa firmă sunt în curs de desfăşurare.

„Dacă vorbim de DLAF, care s-a autosesizat în urma anchetei Rise, o perioadă nu s-a mai întâmplat nimic. În momentul de faţă ştiu că sunt verificări în curs şi ştiu asta pentru că săptămâna trecută sora mea, fostele angajate de la croitoria respectivă unde a lucrat sora mea au fost invitate pentru audieri.

Li s-au pus întrebările oarecum fireşti: dacă au lucrat acolo, dacă au primit toate salariile, dacă au croit, ce-au croit, dacă au cusut rochii, şorţuri…

Adică au fost întrebările de verificare. Mai multe instituţii verifică activitatea mea anterioară în perioada aceasta. Inspecţia Muncii a fost, a reverificat. Deci sunt verificări în curs.

Eu am toată încrederea că în perioada următoare – sper să fie cât mai scurtă – se va ajunge la un final, pentru că sper să nu se repete secvenţa din campaniile anterioare”, a spus Dan Barna la Europa FM, potrivit Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×