Sora lui Brigitte Sfăt a ajuns în atenția britanicilor. Ce acuzații i se aduc Cristinei Szeifert

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/06/2019, 19:35
Sora lui Brigitte Sfăt a ajuns în atenția britanicilor. Ce acuzații i se aduc Cristinei Szeifert GALERIE FOTO
Cristina Szeifert acuzată că este o pictoriță falsă

Sora lui Birgitte Năstase, Cristina Szeifert, este implicată într-un scandal care a depășit granițele țării și a ajuns până în Marea Britanie! Aceasta este acuzată că tablourile lângă care pozează pe rețelele de socializare nu îi aparțin, fiind o pictoriță falsă! Internauții spun că aceasta nici măcar nu știe să țină planșa în mână, dar să mai și picteze!

Sora lui Brigitte Sfăt, Cristina Szeifert, acuzată că este o pictoriță falsă

Pe contul ei de Instagram, sora lui Brigitte Sfăt apare alături de tablourile pe care spune că le pictează. Mai mulți utilizatori ai platformei Reddit au acuzat-o însă pe sora lui Brigitte că doar pozează lângă tablourile respective și că nu ea le-ar fi pictat. Cei care i-au adus acuzațiile Cristinei Szeifert au afirmat că în unele poze ea nu are vopsea pe pensula cu care pictează și nici nu ține paleta de culori în mod corect.

”Pictez cu numeroase ustensile. Uneori folosesc paleta, alteori nu. Fotografiile sunt făcute după ce picturile sunt terminate, iar paleta din mână este un simbol al artei”, le-a răspuns Cristina Szeifert celor care o critică.

Cristina Szeifert acuzată că este o pictoriță falsă
Cristina Szeifert este acuzată că este o pictoriță falsă

Internauții o acuză că nu știe nici măcar să țină paleta de culori în mână, însă ea le răspunde că sunt geloși

Sora lui Brigitte Sfăt a făcut o declarație pentru publicația britanică The Independent, afirmând că este suprinsă de amploarea scandalului iscat în jurul ei. ”Nu mi-am imaginat nicio clipă că oamenii vor fi atât de iritați de aspectul curat din fotografii. Sunt surprinsă de faptul că oamenii se îndoiesc că picturile mi-ar aparține”, a declarat Cristina Szeifert pentru sursa citată.

Sora Brigittei Sfăt spune că are filmări în telefon de la toate picturile pe care le-a realizat și spune că cei care o critică sunt geloși pe talentul și pe lucrările sale de artă, iar acuzațiile aduse sunt total ridicole.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×