Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian, s-a vindecat de COVID-19: ”Trebuie să ne ajutăm reciproc”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/03/2020, 19:45
Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian, s-a vindecat de COVID-19: ”Trebuie să ne ajutăm reciproc”
Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian, s-a vindecat de COVID-19: ”Trebuie să ne ajutăm reciproc”. Sursa foto: Facebook.com

Soţia premierului canadian Justin Trudeau, Sophie Gregoire, a fost diagnosticată cu coronavirus după o vizită la Londra, însă recent a declarat că s-a vindecat transmițând totodată un mesaj de încurajare oamenilor din lumea întreagă care se luptă cu acest virus.

Soția premierului canadian Justin Trudeau s-a vindecat de coronavirus

Justin și Sophie Grégoire Trudeau au călătorit la începutul lunii martie la Londra, iar când au revenit în Canada s-au autoizolat la domiciliu. Câteva zile mai târziu soția premierului a început să aibă simptome specifice COVID-19 fiind declarată pozitiv la testul cu acest virus.

La aproximativ o săptămână de când a fost declarată infectată cu noul tip de coronavirus soția lui Justin Trudeau le-a împărtășit fanilor de pe o rețea de socializare o veste excelentă, aceea că a primit aviz pozitiv din partea medicilor și de la Centrul de Sănătate Public din Ottawa, așadar s-a vindecat de COVID-19.

Mesaj de încurajare transmis de Sophie Grégoire Trudeau oamenilor care luptă cu coronavirusul

„Vreau să mulțumesc din adâncul sufletului tuturor celor care mi-au transmis urări de bine. Trimit toată dragostea și curajul meu oamenilor care suferă acum de coronavirus. 

Trecem prin momente dificile. Știu că nu este ușor să fii singur. Suntem ființe care au nevoie unii de alții pentru a crește, inclusiv eu! Dar toată această distanță fizică necesară pentru a ne proteja în acest moment ar trebui să ne încurajeze să creăm mai multă apropiere emoțională.

Trebuie să ne ajutăm reciproc și să folosim rețelele sociale pentru a menține o bună comunicare între noi și pentru a ne aprofunda relațiile. 

Cred cu tărie că știința și compasiunea ne vor ajuta să trecem prin această criză. Pentru a realiza acest lucru trebuie să ascultăm și să respectăm protocoalele de sănătate și să stăm acasă pentru moment”, a scris soţia premierului canadian Justin Trudeau pe pagina sa de Facebook.

Sophie Grégoire Trudeau, impresionată de compasiunea oamenilor

Sophie Grégoire Trudeau a ținut să mai adauge faptul că a rămas foarte impresionată de gesturile pe care oamenii le-au făcut perioada aceasta pentru combatarea pandemiei de coronavirus. Soția premierului canadian susține că omenirea are nevoie în momentul de față de compasiune.

„Sunt profund impresionată de gesturile de auto-ajutor arătate pentru a ajuta la combaterea și limitarea răspândirii celor-19.

Oamenii căută provizii pentru vecinii lor, unele companii își măresc eforturile pentru a produce proviziile de care avem nevoie și mulți artiști oferă gratuit spectacole pentru a ne înveseli. De asta are nevoie lumea acum!

Tuturor prietenilor mei minunați, curajoși și colegi canadieni, vreau să vă spun că vom trece peste această perioadă dificilă și o vom face împreună!”, a mai completat Sophie Grégoire Trudeau pe contul de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×