O frumoasă poveste de dragoste în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr a zburat mii de kilometri pentru a fi cu marea lui dragoste

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/03/2020, 20:46
O frumoasă poveste de dragoste în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr a zburat mii de kilometri pentru a fi cu marea lui dragoste
Eihab Boraie a cerut-o în căsătorie pe Francesca Brundisini pe aeroport. Sursa foto: cnn.com

O frumoasă poveste de dragoste a dat speranţă lumii în această perioadă încărcată de frică, incertitudie şi tristeţe. Un tânăr din Egipt a înfruntat moartea pentru a fi cu iubita lui din Canada. Totul a fost făcut cu ajutor divin.

O frumoasă poveste de dragoste în plină pandemie de coronavirus. Un tânăr a zburat mii de kilometri pentru a fi cu marea lui dragoste

Tânărul din Egipt a decis în ultimul moment să înfrunte epidemia de coronavirus pentru a putea fi alături de iubita lui din Canada. Şi-a cumpărat bilet de avion, în contextul în care toate călătoriile din Egipt fuseseră anulate, iar Cairo parcă se pregătea de asediu.

Ca printr-o minune, bijuteria de lângă casă era deschisă atunci când tânărul a plecat spre aeroport. De acolo tânărul a cumpărat un inel. Pentru dragostea lui tânărul şi-a părăsit părinţii, ambii în vârstă de 60 de ani şi suferind de alte afecţiuni de sănătate, fiind conştient că s-ar putea să nu îi mai vadă niciodată.

Eihab Boraie şi Francesca Brundisini vor face nunta în Italia, după criza cauzată de coronavirus
Eihab Boraie şi Francesca Brundisini vor face nunta în Italia, după criza cauzată de coronavirus. Sursa foto: cnn.com

Eihab Boraie şi-a îmbrţişat părinţii fiind conştient că ar putea fi pentru ultima dată

Nu aveam nicio garanție că voi putea să găsesc un zbor și să plec. Ambii părinți au vârsta de 60 de ani și prezintă un risc ridicat, deoarece suferă de diverse complicații pentru sănătate, inclusiv diabet și probleme cardiace. 

M-au încurajat să încerc să găsesc un zbor, parțial pentru că le pasă și se îngrijorau ca partenerul meu să nu fie singur în Canada, dar și pentru că am crezut cu toții că găsirea unui bilet ar fi fost imposibilă.

Odată ce Egiptul a anunțat că aeroporturile sale se vor închide pe 19 martie, singurele bilete costau între 700 și peste 3.000 de dolari, majoritatea fiind cu escale în țările afectate de virus.

Am decis să prind o șansă și să-mi pun numele pe lista de așteptare a lui EgyptAir pentru un zbor direct spre Toronto, în speranța unui miracol.

În mod incredibil, cu câteva ore înainte de închiderea aeroportului, am primit un apel care îmi confirma că am un loc în ultimul zbor către Canada.

M-am repezit la biroul lui EgyptAir din districtul Korba din Cairo și am primit biletul. Când am ieșit pe ușă, un magazin de bijuterii din apropiere mi-a atras atenția. Era ridicol că acest magazin neesențial rămânea deschis, dar parcă universul știa că am nevoie de unul în acel moment.

În drum spre casă, am văzut că militarii Egiptului se împrăștiau în oraș, pregătindu-se să se desfășoare, de parcă venea războiul. 

Nu m-am panicat, m-a simţit liniştit ăentru că măsurile erau menite să limiteze numărul de infecții. Am ajuns la aeroport și mi-am îmbrăţişat părinți, sperând că nu fie pentru ultima dată”, povesteşte Eihab Boraie.

Francesca Brundisini a spus „DA”

Tânărul a încercat imposibilul când iubita lui, Francesca Brundisini, din Canada, i-a spus acestuia să rămână acasă cu familia lui sau să prindă ultimul zbor spre Canada.

Călătoria tânărului îndrăgostit a decurs bine, a aterizat pe aeroportul din Toronto, după care, peste câteva ore, a zburat spre Quebec. Tânărul a trecut ca prin brânză, nu a întâmpinat niciun control mai riguros, în contextul în care, atunci, coronavirusul provocase moartea a 10000 de oameni.

Tânărul a găsit-o pe iubita lui în marea de lume de pe aeroport. Atunci, tânărul a îngenunchiat, i-a întins inelul şi a cerut-o de soţie. Binenţeles că Francesca a acceptat pe loc. După momentul emoţionant, frumosul cuplu şi-au dat jos măştile de protecţie şi s-au sărutat lung.

Lodonicul meu mi-a pus pe deget un inel frumos, dar amândoi ştim că sărutul a sigilat căsătoria noastră. Asta a însemnat că a acceptat eventual să contracteze virusul pe care sper că nu îl voi avea niciodată„, a spus Francesca.

Cei doi au mai spus că se vor căsători în Italia. „Când lumea se va vindeca, planul nostru este să ne căsătorim în Italia pe insula Giglio, dar este greu de imaginat când va fi asta. Până în acea zi, singurele obiective de cuplu pe care ni le-am propus acum este să rămânem izolați și să supraviețuim carantinei„, a mai spus Francesca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×