Sophia Loren, divină şi la 85 de ani. Ţinută wow la festivitatea în care a fost premiată pentru întreaga activitate. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 11:03
Sophia Loren, divină şi la 85 de ani. Ţinută wow la festivitatea în care a fost premiată pentru întreaga activitate. FOTO GALERIE FOTO
Sophia Loren a fost premiată pentru întreaga ei carieră ieri, la Viena. Sursa foto: dailymail.co.uk

Actrița Sophia Loren este neschimbată la vârsta de 85 de ani! Pare incredibil, dar aceasta este vârsta pe care actrița premiată ieri pentru întreaga ei carieră o are. Loren a fost laureată cu un premiu în cadrul galei Premiilor Culturale Europene care a avut loc ieri, 20 octombrie, la Viena, Austria.

Sophia Loren, o divă eternă

Frumoasa actriță a primit trofeul din mâinile fiului său, Carlo Ponti Junior, în vârstă de 50 de ani. Sophia a ales pentru această gală culturală specială o ținută roșie, cu cross-uri în zona decolteului, o ținută cu care a reușit să epateze din nou. La fel de elegantă, de caldă și de afectuoasă ca de obicei, Sophia le-a demonstrat ieri tuturor că vârsta este doar un număr în buletin și că poți să fii la fel de tânăr ca spirit, iată, chiar și la 85 de ani!

Extrem de emoționat că îi dă premiul mamei sale, Carlo Ponti a tremurat pe parcursul momentului, iar la final a sărutat-o pe obraz pe cea care i-a dat viață. Momentul a fost unul emoționant și pentru actrița cunoscută pentru rolurile din „Quo Vadis”, „A countess from Hong Kong” sau „The fail of the Roman Empire”, unde a interpretat-o pe Lucilla.

sophia loren
Sophia Loren este una dintre cele mai iubite actrițe din lume. Sursa foto: hepta.ro

În 2010 a jucat într-un serial în care a interpretat-o pe propria ei mamă

Născută pe 20 septembrie 1934 la Roma, în Italia, Sophia Loren este una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. A câștigat încrederea producătorilor americani de filme în anul 1956, de când începe să apară în pelicule în limba engleză. A câștigat premiul Oscar în anul 1961 pentru un rol refuzat de actrița Anna Magnani în filmul „La ciociara”, în regia lui Vittorio de Sica.

După o perioadă de absență de pe micile și marile ecrane, Sophia a revenit în anul 2010 în mini-seria „La mia casa e piena di spiecchi”, o poveste inspirată din biografia surorii sale, Maria Silicone. În acest serial, Sophia îi dă viață propriei sale mame, Romilda.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×