Thalia a împlinit 48 de ani. Cele mai frumoase poze cu celebra actriță

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 15:03
Thalia a împlinit 48 de ani. Cele mai frumoase poze cu celebra actriță GALERIE FOTO
Thalia, splendidă la cei 48 de ani. Sursa foto: Instagram Thalia

Cântăreața mexicană Thalia a împlinit 48 de ani, însă, dacă e să ne uităm la fotografiile și videoclipurile cu ea, artista pare să întinerească în fiecare an. Evident că fosta actriță de telenovele și-a făcut operații estetice, căci liftingul facial este vizibil, iar în urmă cu câțiva ani a apelat la bisturiu pentru ridicarea pomeților.

Thalia a împlinit 48 de ani pe 26 august

Chiar și așa, actrița și cântăreața care în anii 90 făcea furori în România cu telenovelele sale și-a păstrat statutul de divă și un corp de invidiat. De altfel, în ultima vreme a cunoscut succesul în muzică după o absență de câțiva ani. Artista e din nou pe val, iar piesele sale se află în topurile muzicale din America Latină și au cucerit și alte continente.

Ieri, cântăreața a postat un mesaj pe pagina ei de Instagram în care a vorbit despre aniversarea specială, căci mai sunt doi ani și ajunge la jumătate de secol de viață. „Mâine împlinesc încă un an din viața mea. Încă un an plin de binecuvântări, de bucurie, de sănătate și de lucruri frumoase. Mi-a venit în cap un gând cu această ocazie și cred că ziua de naștere ar trebui să fie în orice zi din an. În fiecare zi ar trebui să ne celebrăm viața, să ne bucurăm de tot ce am realizat, chiar și de căderile noastre, pentru că apoi ne-am ridicat iar”, este mesajul artistei.

Thalia și Tommy Motola
Thalia, alături de soțul ei, Tommy Motola. Sursa foto: hepta.ro

Thalia, cunoscută pentru rolurile din telenovelele mexicane

Thalia s-a născut pe 26 august 1971 și este una dintre cele mai de succes actrițe și cântărețe din lume. A jucat în telenovele precum „Rosalinda”, „Marimar” și „Sărmana Maria”, iar melodiile pe care le-a scos de-a lungul vremii s-au bucurat de un real succes.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×