Ce este SopCast și cum îl folosești pentru a vedea meciuri live și filme online

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 18:39
Ce este SopCast și cum îl folosești pentru a vedea meciuri live și filme online GALERIE FOTO
SopCast poate fi folosit pentru a vedea meciuri live și filme online

SopCast este o unealtă web care poate fi folosită pentru a vedea meciuri live și filme online gratuit. Aceasta poate fi descărcată și instalată pe calculator și pe unele dispozitive mobile, dar și ca plug-in pentru browserul Internet Explorer. Descărcarea se face de pe site-ul sopcast.com.

Există patru versiuni de download: pentru Windows, Linux, Mac și Android. Dacă ați ales versiunea pentru Windows, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca fișierul executabil să se descarce, iar apoi să faceți dublu click pe el. După instalare se va deschide o fereastră care vă va cere să vă logați. Selectați „Create a new account” în cazul în care intenționați să utilizați des aplicația. Dacă nu doriți să vă faceți cont, aveți și opțiunea „Login as anonymous”. În acest caz, lăsați neschimbate datele completate automat la „Account name” și „Password” și apăsați „Login”.

SopCast este foarte ușor de instalat
SopCast este foarte ușor de instalat

SopCast poate fi folosit pentru a vedea meciuri live și filme online

Pentru a vedea meciuri live și filme online prin intermediul aplicației SopCast, selectați „Adress” și completați cu adresa canalului pe care doriți să îl urmăriți. Adresa poate fi aflată printr-o căutare pe Google, însă cel mai simplu ar fi fi să selectați „Live Channels”, iar o listă cu canale live va fi afișată. Majoritatea sunt însă canale asiatice, de aceea este recomandat să căutați cât mai bine o listă de canale care să fie disponibile.

Dacă doriți să urmăriți meciuri live pe internet prin SopCast, o puteți face și prin plug-in-ul pentru Internet Explorer, însă acesta trebuie să fie cel puțin versiunea 8. În România, un site care oferă canale TV prin SopCast este cool-etv.net. Aici pot fi urmărite inclusiv posturile TV de sport de la noi din țară.

Instalarea SopCast nu este deloc greu de efectuat, iar programul oferă atât canale TV din România, cât și din Europa, dar și din Asia și America de Sud, astfel că pot fi urmărite, spre exemplu, meciuri din China sau chiar din Copa Libertadores. Iar totul este gratis și la distanță de doar câteva click-uri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×