Solstiţiul de iarnă dă zodiile peste cap! 3 dintre acestea vor fi afectate de schimbări

Dan Suta   
în Horoscop
22/12/2019, 10:07
Solstiţiul de iarnă dă zodiile peste cap! 3 dintre acestea vor fi afectate de schimbări
Solstițiul de iarnă își va pune amprenta asupra a trei nativi. Sursa foto: pixabay.com

Solstițiul de iarnă care are loc astăzi, 22 decembrie, va da peste cap viața mai multor semne zodiacale. Trei dintre ele, însă, vor avea ceva mai mult de tras începând din această seară, iar primele efecte se vor vedea mâine, pe 23, exact înainte de Crăciun.

Solstițiul de iarnă și efectele asupra zodiilor

Cele trei semne zodiacale afectate de solstițiul de iarnă sunt Gemeni, Scorpion și Vărsător. Aceștia vor avea parte de tot felul de răsturnări de situație de care, dacă știu cum să profite, poate ieși totul bine.

Gemenii vor avea parte de câteva discuții clarificatoare cu anumite persoane din familie, în special cu cei mai vârstnici. Vor ajunge la concluzii pe care nu le-au luat în vizor până acum.

Scorpionii se despart înainte de Crăciun

Nativii de aer se vor concentra mai mult asupra lucrurilor unde nu au acționat cum trebuie. Solstițiul îi dă peste cap și îi face să se reorganizeze din toate punctele de vedere.

Scorpionii, pe de altă parte, riscă o despărțire neplăcută taman înainte de Crăciun.

Certurile cu persoana iubită vor continua. Scorpionii nu sunt tocmai mulțumiți de felul în care decurge dialogul cu alesul/ aleasa inimii, iar asta le schimbă complet orizonturile.

Vărsătorii sunt indispuși din cauza acestui fenomen. Nu sunt în apele lor, iar atitudinea aceasta recalcitrantă le poate aduce numai necazuri.

Trebuie să fie extrem de atenți la deciziile pe care le vor lua căci unele le pot afecta bugetul. Situația financiară poate fi dată peste cap dacă nu achiziționează anumite lucruri cu cap.

Vărsătorii au ghinionul de neșansă, vorba vine, să prindă tot timpul cele mai ridicate prețuri când merg prin magazine, iar în perioada asta, mai ales mâine, vor fi tare debusolați și tentația de a da mulți bani pe lucruri inutile va fi unul mare.

Cât despre Berbeci, Tauri, Raci, Lei, Fecioare, Balanțe, Capricorni, Săgetători și Pești, aceștia nu vor fi deloc afectați de solstițiu.

Solstițiul de iarnă are loc an de an pe 21 sau 22 decembrie. Aceasta este cea mai scurtă zi din an.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×