Solstiţiu de iarnă 2019. Zodiile din horoscop, afectate de schimbări

Dan Suta   
în Horoscop
18/12/2019, 11:55
Solstiţiu de iarnă 2019. Zodiile din horoscop, afectate de schimbări
Solstițiu de iarnă 2019. Sursa foto: captură video Youtube Zen Meditation Planet

Solstițiul de iarnă are loc anul acesta pe 22 decembrie 2019, iar multe zodii vor fi afectate de acest fenomen astrologic și astronomic important. Printre nativii care vor primi injecție de energie și vitalitate se numără cei de pământ și apă.

Solstițiu de iarnă 2019: Zodiile de pământ, cele mai avantajate

Zodiile de pământ: Taurii vor găsi calea corectă spre fericire. Lucrurile se vor schimba în bine în perioada care urmează, iar efectele pozitive se vor vedea chiar din dimineața zilei de 23 decembrie.

Pe de altă parte, Fecioarele vor fi nevoite să se concentreze mai mult asupra lucrurilor pe care le au de rezolvat, căci poartă multe războaie interioare. Capricornii vor avea parte în sfârșit de realizările pe care le urmăreau cu atâta ardoare. Munca lor este răsplătită pe merit.

Peștii au parte de provocări la tot pasul

Zodiile de apă: Racii au nevoie de un imbold, de cineva care să îi împingă să aibă curajul să facă acele lucruri pe care le-a tot amânat din varii motive.

Scorpionii vor străluci în perioada care vine. Solstițiul de iarnă le aduce în cale o serie de oportunități importante din punct de vedere financiar.

Peștii au parte de tot felul de provocări. Perioada poate fi bună dacă știu cum să se raporteze față de anumite situații.

Zodiile de aer: Gemenii au parte de schimbări bruște, cu totul neașteptate. Vor fi nevoiți să se reacomodeze cu anumite situații din mers.

Balanțele vor fi și ele încântate să vadă că nu muncesc degeaba. Solstițiul de iarnă le va ajuta să își dea seama de valoarea pe care o au.

Vărsătorii vor lua decizii cruciale pe plan sentimental. Nu e exclus să treacă printr-o despărțire, să facă un pas decisiv pe plan amoros.

Zodiile de foc: Berbecii se vor concentra mai mult asupra relațiilor cu persoanele din jur, în special cu cei din familie.

Leii vor începe o nouă poveste de iubire și vor fi extrem de încântați să vadă cum lucrurile se pot schimba în bine, fără prea multe drame.

Săgetătorii vor fi în centrul atenției. Calitățile lor vor fi recunoscute de persoane care au funcții importante, care pot decide o evoluție benefică în ceea ce-i privește.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×