Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, reacţie şocantă la adresa PSD! Înjurături ca-n Ferentari pentru Liviu Dragnea și restul pesediștilor. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/01/2019, 14:57
Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, reacţie şocantă la adresa PSD! Înjurături ca-n Ferentari pentru Liviu Dragnea și restul pesediștilor. VIDEO
Dan Teodorescu a susținut un discurs care a devenit viral, în cadrul unui concert, în care a dat de pământ cu PSD

Dan Teodorescu a dat de pământ cu PSD. Solistul trupei Taxi a susținut un discurs care a devenit viral, în cadrul unui concert la Berăria H. Artistul și-a arătat furia față de acțiunile partidului și de tot ce nu au reușit să facă pe parcursul timpului pentru cetățeni. Din punctul acestuia de vedere, PSD a furat ”banii, speranțele, visele”, lucru care a dus la păstrarea pentru o lungă perioadă a celebrului slogan ”m..e PSD”.

”F… morții mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuțiile de la angajat la angajator și să spui că o să fie bine? (…) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinții noștri s-au fu…t și asta este foarte bine. Partea proastă este că și părinții altora s-au fu..t și uite așa au apărut Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Dănuț Andrușcă Doamne ferește, Petre Daea Doamne ferește de două ori, Viorica Dăncilă Doamne ferește întruna, în continuu practic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dan Teodorescu dă cu PSD de pământ!

Și cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul și vom fi sfârșiți. Într-o bună zi îl vom pierde și pe m…e, iar într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranțele și doar atât mai avem să le dăm”, a spus Dan Teodorescu.

”E patrimoniu ONU”

Însă, solistul trupei Taxi nu este singura persoană publică ce a folosit acest logo. Printre cei care au încercat să lămurească situația sintagmei ”m..e PSD” se află și Florin Călinescu. ”Carmensita, mi amor… am un deosebit respect pentru poliţie. Bine, nu pentru asta a ta, adică a lu Livulică. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevărat în slujba cetăţeanului. Acum, „m**e”, în limba care a generat acest neologism, nu semnifică, din prima, s*x oral. De o parte sau de alta. Înseamnă „faţă”, „chip”, „gură”. Cam aşa ceva.

Dar dacă ibovnicul pesedistelor, Livulică, crede că „m**e” înseamnă doar să se presteze s*x oral, nu e ok. Nu pot fi de acord să nu arăm pământul şi să nu îl însămânţăm în acest sens, să nu înmatriculăm maşini şi, în general, să tragem în penal orice m**e care poate aduce progres omului, omenirii şi omeniei. Pentru că m**a, ca s*x oral, aduce bunăstare. Veselie. Creştere economică.

Demografică. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita şi dragi poliţişti, terminaţi cu ipocrizia. Nu faceţi din „m**e PSD” o chestiune penală. Ea face subiectul şi preşedinţiei şi opoziţiei şi a minorităţilor. Face parte din cultura omenirii şi a patrimoniului universal. Singurul liant între economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa pe Facebook.

Închide ×