Socrul Andreei Bălan spune că este nevinovat! Fiul său l-a acuzat că ar fi încercat să-l omoare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/02/2020, 16:44
Socrul Andreei Bălan spune că este nevinovat! Fiul său l-a acuzat că ar fi încercat să-l omoare
Socrul Andreei Bălan spune că este nevinovat. Sursa foto: romaniatv.ro

Socrul Andreei Bălan se apără, după ce George Burcea a spus că tatăl său a vrut să-l omoare! Soțul Andreei Bălan a ales să vorbească despre copilăria sa dureroasă. Și-a văzut mama bătută foarte des de tatăl său, dar a recunoscut că și el a fost disciplinat cu cureaua.

Socrul Andreei Bălan spune că este nevinovat

George Burcea, soţul Andreei Bălan, şi-a uimit fanii atunci când a povestit că a fost victima violenţei domestice. Deşi acum pare că are o viaţă perfectă, alături de Andreea Bălan, în copilărie, actorul a trecut prin momente foarte violente, din cauza tatălui său.

”Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl lui George Burcea se apără

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, povestea regizorul pentru cancan.ro.

După ce George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violenţă domestică, acesta a avut o primă reacţie în acest sens. Tatăl regizorului a negat toate acuzaţiile care i se aduc, ba, mai mult, socrul Andreei Bălan spune că cel care a vrut să-l ucidă a fost fiul său, nu invers.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat o rudă de-a lui George Burcea, pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×