Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie, chiar de Paște. Apar schimbări care vor marca tot restul anului

Dan Suta   
în Horoscop
16/04/2020, 12:34
Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie, chiar de Paște. Apar schimbări care vor marca tot restul anului
Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie, în ziua de Paște. Sursa foto: pixabay.com

Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie, chiar în ziua de Paște. Astrologii spun că începând cu această dată vor avea loc schimbări majore în viețile tuturor, care vor marca tot restul anului 2020.

Soarele în Taur din 19 aprilie – ce se întâmplă cu zodiile

Berbecii vor avea de luat câteva decizii pe plan sentimental. Unii se gândesc să facă pasul cel mare în relația lor, iar alții la despărțire. E un moment de cotitură și din punct de vedere profesional.

Taurii vor fi protejați de Soare din 19 aprilie. Începe o perioadă strălucitoare a vieții lor. Vor avea parte de câștiguri semnificative, iar cei care își doreau faima vor simți gustul celebrității.

Fecioarele trec printr-o transformare spirituală

Gemenii trebuie să schimbe macazul. Se vor tempera în perioada care urmează și nu se vor mai arunca în a lua decizii fără să le gândească în profunzime. Vor aborda lucrurile cu un alt aplomb.

Racii continuă să reflecteze asupra situației prin care trec. Unii devin melancolici, alții se întristează de-a dreptul. Pentru acești nativi, lucrurile capătă o tentă gri, dar trebuie să realizeze că acum e momentul să acționeze puternic, să taie răul de la rădăcină.

Leii nu sunt foarte bine poziționați din punct de vedere astrologic, în sensul că toate planurile lor, de la călătorii până la schimbări de natură casnică nu se mai respectă.

Fecioarele vor avea parte de o perioadă de regenerare a spiritualității și vor deveni mai profunde decât de obicei, în timp ce Balanțele vor aborda toate problemele dintr-o perspectivă și mai practică decât au făcut-o până acum.

Scorpionii trebuie să își propună țeluri noi, căci lucrurile nu mai seamănă deloc cu ceea ce au văzut sau și-au imaginat ieri. Începe o nouă eră și pentru Săgetători, care din 19 aprilie vor deveni mai reticenți față de anumite legături de prietenie sau rudenie.

Capricornii pun piciorul în prag și au ocazia să se relanseze, devenind vedetele acestei perioade. Vărsătorii și Peștii au de pansat răni mai vechi, iar din punct de vedere sentimental, dacă fac ceea ce trebuie, pot simți în sfârșit fericirea adevărată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×