Șoarece mort în pasta de tomate, la Botoșani! Gospodina care l-a găsit s-a declarat norocoasă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/09/2018, 17:13
Șoarece mort în pasta de tomate, la Botoșani! Gospodina care l-a găsit s-a declarat norocoasă!
O gospodina din Botosani a gasit un soricel mort in pasta de tomate

Caz oripilant la Botoșani, unde o femeie a găsit un șoricel mort atunci când a deschis o cutie de pastă de tomate! Femeia s-a declarat  norocoasă, totuși, deoarece animalul mort se afla la suprafața pastei de tomate, așa că nu a folosit niciun strop din respectivul produs.

Femeia a luat imediat cutia de pastă de tomate și s-a dus să-și facă dreptate. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au deschis o anchetă, după ce femeia din Botoşani a sesizat faptul că a descoperit în cutia cu pastă de tomate un şoarece aflat în stare în sobolanputrefacţie.

Citește și Un șobolan a distrus banii dintr-un bancomat! Animalul a murit plin de bani!

Citește și Copiii fiară: 5 cazuri uimitoare de copii crescuți de animale

Norocul femeii a fost că șoricelul mort se afla la suprafața pastei de tomate cumpărată din Botoșani

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Botoşani, Mirel Rogalschi, a declarat, pentru AGERPRES, că persoana respectivă s-a prezentat la sediul CJPC cu cutia de bulion în care se afla şoarecele mort.

Femeia a cumpărat pasta de tomate pe data de 7 septembrie dintr-un magazin din municipiul Botoşani, iar animalul mort a fost descoperit trei zile mai târziu, în momentul în care a deschis cutia. “Noroc că era la suprafaţă şi l-am putut vedea, dacă era la fundul cutiei apucam să mănânc asemenea mizeri”, a declarat femeia pentru Botoşani News.

Oficialul CJPC susţine că inspectorii vor dispune retragerea de la comercializare a întregului lot de produse, în cazul în care va fi identificat la comerciant. “Controlul va fi extins şi la producătorul din Prahova. Noi vom trimite adresa către colegii noştri din Prahova şi aceştia, împreună cu Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, vor face control şi la producător”, a afirmat Rogalschi.

Conținutul conservei se uita în ochii femeii

O altă femeie care se poate declara norocoasă că s-a uitat bine înainte să mănânce trăiește în Marea Britanie. Femeia a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută atunci când a desfăcut o conservă de ton. Privind cu atenţie conţinutul, ea a observat că în cutie era o creatură bizară care mişca.

Speriată, femeia a împins conţinutul cu o furculiţa şi a observat că acea vietate se uita fix la ea. Apoi a chemat-o pe bunica sa să vadă şi ea imaginea de groază. Femeia a făcut o fotografie conţinutului scâbros şi a postat-o pe internet, iar imaginea a devenit în scurt timp virală, toată lumea întrebându-se ce poate fi acea creatură. De asemenea, ea a făcut plângere companiei producătoare.

În urma testelor, s-a descoperit că în conservă era un parazit numit Cymonthoa, care se hrăneşte cu conţinutul din intestinele peştelui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×