Soacra Andreei Bălan divorțează oficial de soțul ei. Anunțul a fost făcut de socrul vedetei, tatăl lui George Burcea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/03/2020, 09:09
Soacra Andreei Bălan divorțează oficial de soțul ei. Anunțul a fost făcut de socrul vedetei, tatăl lui George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea nu sunt singurii care divorțează. Și socrii artistei au ajuns în instanță. Sursa foto: Instagram.com

Despărțirea cuplului Andreea Bălan – George Burcea nu este singurul eveniment nefericit care are loc perioada aceasta în familia celor doi. Mama actorului a decis după foarte mulți ani să se separe oficial de bărbatul cu care are 4 copii și a intentat proces de divorț la Judecătoria Buftea.

Părinții actorului George Burcea divorțează oficial după zeci de ani

Georgeta și Nelu Burcea, părinții actorului George Burcea, nu mai formează de foarte mulți ani un cuplu, dar nu au reușit niciodată să divorțeze. Se pare că soacra cântăreței Andreea Bălan a prins curaj și a depus actele de divorț la Judecătoria Buftea. Decizia vine în contextul în care și fiul ei este la un pas de a divorța de artista alături de care are două fetițe frumoase: Ella și Clara.

Socrii cântăreței sunt separați de foarte mulți ani, dar acum par mai hotărâți ca niciodată să se despartă. Nelu Burcea, tatăl actorului a mărturisit că în urmă cu mulți ani a înaintat actele de divorț, dar instanța nu a reușit să-i găsească soția. La ora actuală cea care vrea despărțire definitivă este soacra Andreei Bălan, Georgeta Burcea.

„Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum a înaintat ea actele de divorț. În urmă cu mulți ani, când am băgat eu actele, instanța n-a găsit-o pe mama lui George, iar divorțul nu s-a pronunțat. Acum ea a băgat actele, iar procesul de divorț se află pe rolul Judecătoriei Buftea”, a povestit Nelu Burcea pentrucancan.ro.

Adevăratul motiv pentru care tatăl lui George Burcea și-a ucis concubina

Nelu Burcea a ținut să lămurească lucrurile și în ceea ce privește crima pe care a comis-o în urmă cu foarte mulți ani și pentru care a ispășit 10 de închisoare. Tatăl actorului George Burcea a povestit că regretă cele petrecute, dar că teribila crimă nu s-a petrecut deloc așa cum s-a scris până acum, ci concubina sa a suferit un infarct.

„Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de  pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus. 

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a dezvăluit socrul cântăreței, potrivit sursei menționate.

Andreea Bălan, cea care a adus pentru prima dată în discuție divorțul de George Burcea

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. 

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris artista pe una dintre rețelele sale de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×